BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Το ενδιαφέρον σε Champions League και Αγγλία

Ο Νίκλας Φίλκρουγκ πανηγυρίζει γκολ του με την Ντόρτμουντ απέναντι στην Νιούκαστλ | 7 Νοεμβρίου 2023
Ο Νίκλας Φίλκρουγκ πανηγυρίζει γκολ του με την Ντόρτμουντ απέναντι στην Νιούκαστλ | 7 Νοεμβρίου 2023 @2023 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Στην αγγλική Championship και το Champions League βρίσκονται τα σημερινά προγνωστικά του Betmarket.

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση της Ίπσουιτς με την Ρόδεραμ, για το πρωτάθλημα της Championship.

Η Ίπσουιτς είναι αυτή τη στιγμή στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και με νίκη εδώ θα σκαρφαλώσει στη δεύτερη. Οι γηπεδούχοι έχουν εξαιρετική επιθετική λειτουργία, έχοντας βρει δίχτυα 61 φορές σε 32 αγωνιστικές, ενώ όσον αφορά τη φόρμα τους, μετρούν δύο διαδοχικές νίκες.

Η Ρόδεραμ είναι σχεδόν καταδικασμένη σε υποβιβασμό, καθώς είναι στην τελευταία θέση της κατάταξης και για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη θα πρέπει να καλύψει μια διαφορά 14 βαθμών. Γενικότερα, η εικόνα της δεν είναι καλή κι έχει τη χειρότερη άμυνα και τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας.

Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, καθώς η Ίπσουιτς είναι καλύτερη ομάδα συνολικά, έχει υψηλό κίνητρο και παίζει στην έδρα της. Επιπλέον, μια από τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας, υποδέχεται τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Οπότε, θα επιλέξουμε το combo 1 & Over 2.5, που βρίσκεται σε απόδοση 1.73

Συνεχίζουμε στο Champions League και το παιχνίδι Αϊντχόφεν - Ντόρτμουντ.

Η Αϊντχόφεν διανύει μια εξαιρετική σεζόν, όπου έχει μόλις δύο ήττες στα 25 τελευταία παιχνίδια της, ενώ στην έδρα της τρέχει ένα αήττητο σερί 17 αγώνων (15-2-0). Επιπλέον, εντός έδρας βρίσκεται σε φόρμα, έχοντας τέσσερις διαδοχικές νίκες, εκ των οποίων σε όλες σκόραρε από τουλάχιστον δύο τέρματα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ντόρτμουντ είναι αήττητη στα 9 τελευταία παιχνίδια της, όμως από αυτά κέρδισε μόνο τα τρία. Η επιθετική της λειτουργία είναι αποτελεσματική και γενικότερα είναι ομάδα που έχει το εύκολο γκολ, όμως όταν αντιμετωπίζει αντιπάλους ίδιας δυναμικής, δείχνει να δυσκολεύεται αμυντικά.

Πρόκειται για μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες με καλές επιθέσεις και μέτριες άμυνες, συνεπώς στοιχηματικά κρατάμε το combo Goal/Goal & Over 2.5, που είναι σε απόδοση 1.83.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ίπσουιτς - Ρόδεραμ: 1 & Over 2,5 (απόδοση 1.73), 21:45
  • Αϊντχόφεν – Ντόρτμουντ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.83), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ