BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Το ειδικό του Άρη στο 2.70 και τα γκολ στην Κύπρο

Ο Ζαν Ζουλ του Άρη σε αναμέτρηση κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου
Ο Ζαν Ζουλ του Άρη EUROKINISSI

Η σημερινή στήλη του BetMarket.gr στέκεται στα προκριματικά του Conference League, έχοντας δύο σημεία διπλασιασμού.

Βραδιά ευρωπαϊκών προκριματικών αγώνων είναι η σημερινή και μετά τις αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Champions League και τον τελικό του Super Cup, σειρά παίρνουν σήμερα οι αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Europa και Conference League.

Αρχίζουμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση του Άρη με τη Ντιναμό Κιέβου. Οι Ουκρανοί δεν έδειξαν την εικόνα που περιμέναμε στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και έχασαν δίκαια. Η αλήθεια είναι πως οι σημερινοί γηπεδούχοι περίμεναν έναν αντίπαλο με σχετικά αμυντικογενή προσανατολισμό, όμως ο Άρης παρουσίασε διαφορετική εικόνα, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να προσαρμοστεί στα δεδομένα της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Τόλη Τερζή από την άλλη πίεσε ψηλά τον αντίπαλο και δεν του επέτρεψε να κάνει το παιχνίδι του, ενώ εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες του και πάτησε πάνω σε αυτές. Πιθανώς το σκορ να αδικεί τους Θεσσαλονικείς, μιας και είχαν άλλες τρεις ευκαιρίες με προϋποθέσεις για γκολ.

Η Ντιναμό έδειξε πως έχει καλά στοιχεία και περιμένουμε να δείξει μια πιο θετική εικόνα σήμερα. Μιλάμε για ένα ρόστερ με αρκετές πλουραλισμό επιθετικά και παρά το γεγονός ότι δεν φάνηκε στο πρώτο παιχνίδι, σήμερα περιμένουμε να φανεί, γιατί θα αναγκαστεί να ρισκάρει και να πάρει περισσότερα μέτρα στο γήπεδο. Ο Άρης θα έχει κοντά τις γραμμές και θα προσπαθήσει να μη δώσει χώρο στον αντίπαλο.

Αυτό που έχουμε ξεχωρίσει για τον σημερινό αγώνα είναι ένα ειδικό στοίχημα όσον αφορά τις κάρτες. Ο Ζαν Ζουλ αναμένεται να είναι ο βασικός κόφτης του Άρη και υποπίπτει συχνά σε φάουλ. Στο πρώτο παιχνίδι δέχθηκε την πρώτη κάρτα των κιτρινόμαυρων στο 38', ενώ θα μπορούσε να έχει δεχθεί και νωρίτερα. Η επιλογή να δεχθεί και σήμερα κάρτα, βρίσκεται σε απόδοση 2.70.

Προγνωστικά στοιχήματος

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ με τη Ντίλα Γκόρι. Μετά το 2-0 μέσα στην Γεωργία, οι Κύπριοι αποτελούν το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση. Θα χρειαστεί όμως συγκέντρωση, σωστή διαχείριση και όχι απλά αμυντική λειτουργία. Οι Γεωργιανοί από την άλλη έδειξαν στο πρώτο παιχνίδι ότι είναι επικίνδυνη ομάδα επιθετικά και μόνο τυχαίο δεν είναι το ότι δημιούργησε περισσότερες τελικές από τον ΑΠΟΕΛ.

Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε μία ακόμη νίκη του ΑΠΟΕΛ. Η μεγαλύτερα απόδοση που βρήκαμε, για τη νίκη των γηπεδούχων, είναι το 1,52. Δεν βρίσκουμε βέβαια στοιχηματική αξία, βάσει απόδοσης, οπότε έχουμε στρέψει το βλέμμα μας αλλού. Η ανάγκη της Ντίλα Γκόρι για ανατροπή και η ποιότητα του ΑΠΟΕΛ μας δείχνουν γκολ και από τις δύο πλευρές. Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες φτάνει στο 2.20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντιναμό Κιέβου - Άρης: Ζαν Ζουλ να δεχθεί κίτρινη κάρτα (απόδοση 2.70), 20:00
  • ΑΠΟΕΛ - Ντίλα Γκόρι: Goal/Goal (απόδοση 2.20), 20:00

Το Mundobasket 2023 πλησιάζει και το BetMarket.gr σε βάζει στη διοργάνωση με το πρόγραμμα, τις διασταυρώσεις και τις αποδόσεις των ομάδων.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ