BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Το ειδικό της Γαλλίας και το χάντικαπ στη Γερμανία

Rennes' head coach Bruno Genesio reacts during the Europa League group B soccer match between Rennes and Fenerbahce, outside the Roazhon Park stadium in Rennes, France, Thursday, Sept. 15, 2022. (AP Photo/Jeremias Gonzalez)
Rennes' head coach Bruno Genesio reacts during the Europa League group B soccer match between Rennes and Fenerbahce, outside the Roazhon Park stadium in Rennes, France, Thursday, Sept. 15, 2022. (AP Photo/Jeremias Gonzalez) © 2023 JEREMIAS GONZALEZ/ASSOCIATED PRESS

Η σημερινή στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τα πρωταθλήματα της Ligue 1 και της Bundesliga.

Ξεκινάμε από τη Γαλλία και την αναμέτρηση της Μπρεστ με τη Ρεν. Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση, δίχως αποτέλεσμα στην ήττα από τη Μαρσέιγ. Πρώτο ματς που δεν σκόραρε, αν και με βάση την εικόνα της το άξιζε. Θυμίζουμε πως έχει κερδίσει ήδη τις Λανς και Χάβρη.

Η Ρεν από την αλλη προβληματίζει με την εικόνα της, μιας και δεν κέρδισε τους 10 της Χάβρης, σε συνέχεια της μέτριας εμφάνισης στο Βορρά κόντρα στη Λανς. Αήττητη μεν στις τρεις αγωνιστικές, αλλά με δύο ισοπαλίες ήδη. Μιλάμε για ένα νεανικό ρόστερ, το οποίο είναι αρκετά άπειρο, με δεδομένο πως η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε και το φετινό καλοκαίρι σε πωλήσεις.

Η Μπρεστ μετρά 2/3 over, που άξιζε το γκολ και στη Μαρσέιγ. Μέτρησε συνολικά επτά τελικές στο τέρμα και οκτώ στο εντός με τη Λανς. Λογική επιλογή, με αυτά που έχουμε δει από τις δύο ομάδες, το Over 2,5 αλλά θα πάμε με ένα ειδικό με τελικές στην εστία. Στο 1.96 να δούμε Over 9,5 τελικές στην εστία.

Προγνωστικά στοιχήματος

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Μπάγερ Λεβερκούζεν με τη Ντάρμσταντ. Οι δύο ομάδες έχουν τελείως διαφορετική πορεία στο πρωτάθλημα. Η Λεβεργκούζεν πηγαίνει… τρένο και η Ντάρμσταντ δυσκολεύεται πολύ στην Bundesliga.

Η νεοφώτιστη παρότι έπαιζε με παίκτη περισσότερο από το 20 κόντρα στην Ουνιόν και ισοφάρισε στο 25 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ήταν πίσω στο σκορ με 3-1 (4-1 τελικό). Από την αρχή της σεζόν φαινόταν πως θα είναι η πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος.

Αντίθετα η Λεβεργκούζεν πάει από επιτυχία σε επιτυχία (κέρδισε εύκολα 3-0 την Γκλάνμπαχ) και δείχνει έτοιμη να βάλει πίεση για την κορυφή. Με αυτά τα δεδομένα, το ασιατικό χάντικαπ -2,25 (επιστροφή μισού πονταρίσματος αν κερδίσει η Μπάγερ με ακριβώς 2 γκολ διαφορά) σε αποδόση 2,20 είναι ελκυστικό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάγερ Λεβερκούζεν – Ντάρμσταντ : – 1 με -2,25(απόδοση 2.20), 16:30
  • Μπρεστ – Ρεν: Over 9,5 τελικές στην εστία (απόδοση 1.96), 18:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου παίζουν στο BetMarket.gr με αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου σε υψηλές αποδόσεις!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ