BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Το Community Shield και το 3.25 από τη Δανία

Απογοητευμένοι οι παίκτες της Μπρόντμπι κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Λιόν για το Europa League 2021/22
Απογοητευμένοι οι παίκτες της Μπρόντμπι κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Λιόν για το Europa League 2021/22 Ⓒ 2021 LAURENT CIPRIANI/ ASSOCIATED PRESS

Η σημερινή πρόταση του BetMarket.gr προέρχεται από τον τελικό του Community Shield αλλά και την Δανία.

Με τον πλέον ιδανικό τρόπο τελείωσε την περσινή σεζόν η Μάντσεστερ Σίτι, κατακτώντας το τρεμπλ. Έχει, βέβαια, αλλαγές στο ρόστερ της, μιας και αποχώρησαν οι Γκουντογκάν (Μπαρτσελόνα) και Μαχρέζ (Αλ Αχλί), ενώ ανοιχτό παραμένει το μέλλον Μπερνάρντο Σίλβα. Δεν έλειψαν και οι προσθήκες, όπως των Γκβαρντιόλ και Κόβατσιτς.

Η Άρσεναλ από την άλλη πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν πέρυσι, ούσα στην κορυφή της βαθμολογίας για μεγάλο διάστημα, όμως εν τέλει δεν τα κατάφερε. Ο Μίκελ Αρτέτα παραμένει στον πάγκο της για 5η διαδοχική σεζόν, την ώρα που οι "κανονιέρηδες" έβαλαν το χέρι στην τσέπη, αποκτώντας τον Ντέκλαν Ράις αλλά και τους Χάβερτς και Τίμπερ.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις η Μάντσεστερ Σίτι έχει τον πρώτο λόγο, με τον άσο να προσφέρεται στο 1.78 (18:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Γκουαρντιόλα έχει πάρει τον... αέρα της Άρσεναλ (14-0-1 το σερί) και τα τελευταία χρόνια είναι πιο μπαρουτοκαπνισμένη όταν κρίνεται τίτλος στις εγχώριες διοργανώσεις. Όσον αφορά στα γκολ ενδιαφέρον σημείο είναι το Goal/Goal & Over 2,5 σε τιμές διπλασιασμού. Αμφότερες είναι εκ φύσεως επιθετικές ομάδες και παρότι μιλάμε για έναν τελικό δεν περιμένουμε να δούμε κλειστό ματς.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Νόρτζελαντ με την Μπρόντμπι. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει με δύο νίκες το πρωτάθλημα, με τη γενικότερη εικόνα να είναι εξαιρετική, παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Κρατάμε επίσης το γεγονός πως ο εξτρέμ Νουαμά έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ. Μιλάμε για έναν παίκτη που ξεκίνησε τη σεζόν με χατ τρικ.

Η Μπρόντμπι μετρά μία νίκη και μία ήττα στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Κέρδισε τη Σίλκεμποργκ με 2-1, ακολούθησε, όμως, η εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Οντένσε και βγήκαν στην επιφάνεια τα αμυντικά της προβλήματα. Σημειώνουμε εξάλλου, πως οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους και τον χαφ Ματίας Γκρίβε. Η Μπρόντμπι λοιπόν, συνεχίζει με την προβληματική άμυνα της περσινής σεζόν, ενώ μέσα σε όλα δεν έχει αντικαταστήσει τον τερματοφύλακα Μαντς Χέρμανσεν που αποχώρησε για τη Λέστερ, με αποτέλεσμα να παίζει ο 39χρονος Τόμας Μίκελσεν.

Η Νόρτζελαντ παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο στην έναρξη της σεζόν, παράγει πολλές φάσεις αλλά έχει και τα θεματάκια της πίσω. Η Μπρόντμπι σίγουρα θα παλέψει για να πάρει κάτι από το παιχνίδι, τα αμυντικά της προβλήματα, όμως, είναι σοβαρά. Ο άσος έχει απόδοση 1.85 και μπορούμε να τον συνδυάσουμε με το Goal/Goal για να βγάλουμε απόδοση 3.25.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ: – Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.01), 18:00
  • Νόρτζελαντ – Μπρόντμπι: 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.25), 19:00

Το καλοκαίρι απογειώνεται με το Mundobasket 2023 και το BetMarket.gr θα είναι εκεί με όλα όσα χρειάζεστε: πρόγραμμα, αποδόσεις και διασταυρώσεις των ομάδων.

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ