TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Πρώτη… παρτίδα στο Γουέμπλεϊ για Σίτι και Άρσεναλ

Μονομαχία των Χάλαντ - Γκάμπριελ σε ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ για την Premier League | 15 Φεβρουαρίου 2023
Μονομαχία των Χάλαντ - Γκάμπριελ σε ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ για την Premier League | 15 Φεβρουαρίου 2023 @2023 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Ώρα για το πρώτο μεγάλο ματς της νέας σεζόν, Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ κοντράρονται στο Γουέμπλεϊ με έπαθλο το Σούπερ Καπ.

Οι "πολίτες" σάρωσαν τα πάντα πέρυσι, ο Γκουαρδιόλα πήρε και το πολυπόθητο Champions League με ομάδα εκτός Μπαρτσελόνα, μεγαλώνει απίστευτα ο μύθος του. Ο Καταλανός έχει δημιουργήσει μια μηχανή που δύσκολα αντιμετωπίζεται, καταφέρνει και κρατάει το κίνητρο το δικό του αλλά και των παικτών του, στο ψηλότερο σημείο. Έφυγαν Γκιντογάν και Μάχρεζ, πήρε Κόβατσιτς και Κβάρντιολ.

Η Άρσεναλ το πήγε μέχρι τέλους τη σεζόν που έφυγε, αλλά έπεσε πάνω στη Σίτι. Ο Αρτέτα την έκανε σούπερ ανταγωνιστική, κέρδισε το σεβασμό όλων και φυσικά την εμπιστοσύνη των οπαδών αλλά και της διοίκησης. Κινήθηκε δυναμικά στις μεταγραφές, απέκτησε Ράις, Χάβερτς και Τίμπερ, αναμένεται να είναι ξανά πρωταγωνίστρια. Το Σούπερ Καπ (18:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24) αποτελεί μια καλή πρώτη δοκιμασία, ο αντίπαλος είναι αυτός που θα πρέπει να ξεπεράσει και να του πάρει τα σκήπτρα…

Από το θαύμα του 2016 και τον τίτλο στην Premier League στον υποβιβασμό. Η ζωή κάνει κύκλους και η Λέστερ είναι το απόλυτο παράδειγμα. Τραγική η περσινή σεζόν, υποβιβάστηκε και πλέον καλείται να μαζέψει τα κομμάτια της. Δεν θα είναι καθόλου εύκολη η επάνοδος, αλλά αποτελεί και προφανή στόχο στο κλαμπ. Στο… τιμόνι της ο Έντσο Μαρέσκα, ένας ακόμη προπονητής της… σχολής Γκουαρδιόλα. Ο Ιταλός έχει δύσκολη αποστολή, αλλά έχοντας θητεύσει δίπλα στον κορυφαίο δεν έχει κάτι να φοβηθεί. Θέλει να κάνει ότι και ο Βιντσέντ Κομπανί (επίσης μαθητής του Πεπ) με την Μπέρνλι.

Η νέα Λέστερ δεν θα είναι και τόσο διαφορετική από πλευράς ρόστερ, καθώς με εξαίρεση τους Μάντισον και Μπαρνς, οι υπόλοιποι έμειναν. Γουίνκς, Κόουντι και Ντόιλ τα πιο δυνατά ονόματα που αποκτήθηκαν. Πρώτο τεστ για τις "αλεπούδες" εντός έδρας κόντρα στην Κόβεντρι (14:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24), μια ομάδα που τη σεζόν που έφυγε, αποτέλεσε τη μεγάλη έκπληξη, έχασε την άνοδο από τη Λούτον στον τελικό των πλέι οφ. Εγγύηση στην άκρη του πάγκου ο Μαρκ Ρόμπινς, μπαίνει στην 7η χρονιά του στο σύλλογο. Παραχωρήθηκε ο καλύτερος παίκτης της, Γκιοκέρες, στην Σπόρτινγκ, τα χρήματα που μπήκαν στα ταμεία (20 εκατομμύρια) δόθηκαν για ενίσχυση. Θα είναι δύσκολο να επαναλάβει τα περσινά, η πρώτη δοκιμασία είναι σε μια δύσκολη έδρα, θα παίξει προσεχτικά.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το Σούπερ Καπ της Αγγλίας είναι ένας τίτλος, ουσιαστικά οι προπονητές το αντιμετωπίζουν ως μια συνέχεια των φιλικών αγώνων, Γκουαρδιόλα και Αρτέτα θα δοκιμάσουν πράγματα, αυτή τη στιγμή καμία από τις δύο δεν βρίσκεται σε τοπ φόρμα, η ισοπαλία πληρώνει καλά, φθάνει το 4.15!

Στην Τσάμπιονσιπ, η Λέστερ θέλει να ξεκινήσει δυνατά, έχει ποιότητα, η Κόβεντρι θα την κοντράρει μέχρι ενός σημείου, μπορεί να σκοράρει, δύσκολα θα πάρει κάτι από το ματς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λέστερ - Κόβεντρι: 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.60), 14:00
  • Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ: Χ (απόδοση 4.15), 18:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ