BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Το ατελείωτο ρόστερ του Ολυμπιακού και τα Over

Προγνωστικά στοιχήματος: Το ατελείωτο ρόστερ του Ολυμπιακού και τα Over
INTIME

To BetMarket.gr αναλύει και προτείνει από τον αγώνα Άρης - Ολυμπιακός και το υπόλοιπο πρόγραμμα της Κυριακής.

Σχεδόν ολόκληρη η στήλη της Πέμπτης ήταν αφιερωμένη στον Ολυμπιακό. Εν συντομία περιέγραφε τη χαοτική κατάσταση της ομάδας, που μεταγραφικά ζούσε έναν Αύγουστο περασμένων εποχών, την ώρα όμως που οι αγωνιστικές υποχρεώσεις έτρεχαν.

Με τους Μαρσέλο, Χάμες στην κερκίδα, τον Μπακαμπού στον… δρόμο και τον Σαμασέκου να ακολουθεί ο Ολυμπιακός έκανε μεταγραφικό πάρτι μεν, αλλά ήταν τραγωδία μέσα στο γήπεδο.

Το να βρει χημεία αυτό το τεράστιο και αργά στη σεζόν σχεδιασμένο ρόστερ μοιάζει μια πολύ δύσκολη δουλειά. Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή έχει τέσσερα δεξιά μπακ (Βρσάλκο, Αβιλά, Λαλά, Ανδρούτσος) και τέσσερα αριστερά (Μαρσέλο, Ρέαμπτσουκ, Λάιντνερ, Κούτρης), δίχως να υπολογίζουμε τον Ρέτσο, που μπορεί να παίξει επίσης στα άκρα. Μια από τα ίδια με πληθώρα επιλογών στα εξτρέμ και τέσσερις φορ (Χουάνγκ, Μπακαμπού, Αραμπί, Καμαρά) την ώρα που η ομάδα παίζει με έναν!

Κοιτώντας το ρόστερ στα χαρτιά, υπάρχουν μονάδες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τη δεδομένη στιγμή όμως δεν υπάρχει δομή στην ομάδα, δεν έχουν βρεθεί ισορροπίες και ρόλοι. Ο Κορμπεράν σε δέκα επίσημα ματς στον πάγκο έχει κερδίσει μόνο τα δύο και δέχεται αμφισβήτηση.

Με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια ο Ολυμπιακός ήταν για κόντρα την Πέμπτη και είναι ξανά την Κυριακή (20:00 NOVASPORTS PRIME, LIVE από το SPORT24). Ειδικά όπως διαμορφώνεται το σετ, καθώς οι Πειραιώτες στην κατάσταση που είναι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τιμές φαβορί.

Δυάδα με Over 2,5

Σημειώνουμε και μια δυάδα από το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας. Στην Πολωνία, Βάρντα Πόσναν - Λεχ Πόσναν, με τη φιλοξενούμενη (τυπικά, καθώς το ματς θα γίνει στη δική της έδρα) να παίζει ένα άκρως επιθετικό ποδόσφαιρο. Η χαρά του over κάθε της παιχνίδι, μετρά τρία σερί over 3,5 και πέντε συνεχόμενα που βάζει τουλάχιστον δύο γκολ. Ομάδα αντεπιθέσεων η Βάρντα, θα βρει χώρους με τον τρόπο παιχνιδιού της Λεχ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Φινάλε με Γαλλία, Κλερμόν - Τρουά (16:00 LIVE από το SPORT24). Η φιλοξενούμενη έχει δεχτεί γκολ και στα επτά παιχνίδια πρωταθλήματος φέτος, με τα τρία από τα τέσσερα εκτός έδρας της να είναι Over 3,5. Η Κλερμόν φαινομενικά έρχεται από τρία σερί under, αλλά η φιλοσοφία της είναι πολύ πιο επιθετική. Και δεν γίνεται να τη σώζουν για πάντα τα δοκάρια, έχοντας μέχρι στιγμής δει εννέα φορές τους αντιπάλους της να τα σημαδεύουν!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρης - Ολυμπιακός: 1X (απόδοση 1.83), 20:00
  • Βάρντα Πόσναν - Λεχ Πόσναν: Οver 2,5 (απόδοση 2.04), 18:30
  • Kλερμόν - Τρουά: Οver 2,5 (απόδοση 2.09), 16:00

Το ανανεωμένο BetMarket.gr είναι στον «αέρα»! Διάβασε ψαγμένα ειδικά στοιχήματα, πλούσιες ποδοσφαιρικές αναλύσεις, καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος σε όλα τα σπορ καθώς κι όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ