ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Το 6.50 του Λεάο και το 3.50 του Λουκάκου

Ο Ρομέλου Λουκάκου πανηγυρίζει γκολ της Ρόμα σε ματς της Serie A απέναντι στην Έμπολι | 17 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Ρομέλου Λουκάκου πανηγυρίζει γκολ της Ρόμα σε ματς της Serie A απέναντι στην Έμπολι | 17 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Εννιά αγωνιστικές απέμειναν για το φινάλε της Serie A, το Match Money στέκεται σε δύο μακροχρόνια στοιχήματα, αποδόσεων 3.50 και 6.50.

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση των μεγάλων πρωταθλημάτων στην Ευρώπη, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν ειδικά στοιχήματα στη Serie A. Με τον τίτλο να έχει ουσιαστικά ξεκαθαρίσει, έχει αξία να δούμε αποδόσεις που αφορούν στις ασίστ και στα γκολ, σε ελκυστικές τιμές.

Στον τομέα των ασίστ, προηγείται με 8 ο Ολιβιέ Ζιρού της Μίλαν, ωστόσο η αξία στο ποιος θα δώσει τις περισσότερες στη χρονιά βρίσκεται στις αποδόσεις του συμπαίκτη του Γάλλου στους «ροσονέρι», Ράφα Λεάο. Ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει μία λιγότερη ως τώρα (7) αλλά στον δεύτερο γύρο έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του.

Έχει δώσει τελικές πάσες στα ματς με Φροζινόνε, Νάπολι και Μόντσα, είναι παίκτης που δημιουργεί περισσότερο προφανώς, από τον Ζιρού, μπορεί να τον προσπεράσει στις ασίστ. Τα προηγούμενα δύο χρόνια ο Λεάο είχε δώσει διψήφιο αριθμό τελικών πασών, το να μοιράσει τις περισσότερες ασίστ στο φετινό πρωτάθλημα πληρώνει 6.50.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Δεύτερο ειδικό στοίχημα με ιδιαίτερη αξία είναι ο αριθμός των γκολ που θα σημειώσει στο σύνολο της σεζόν ο Ρομέλου Λουκάκου. Ο στράικερ της Ρόμα είναι στα 10 γκολ σε 26 συμμετοχές, θα αναλάβει ωστόσο ακόμα πιο πολλές πρωτοβουλίες στα εννιά ματς που απέμειναν, καθώς ο πρώτος σκόρερ των «τζαλορόσι» Πάουλο Ντιμπάλα θα λείψει για κάποιες εβδομάδες λόγω τραυματισμού.

9 αγώνες λοιπόν υπόλοιπο για την ολοκλήρωση της σεζόν, ο Βέλγος φορ είναι στα 10 γκολ, μπορούμε να ποντάρουμε στο να βρει άλλα πέντε ως το τέλος. To Over 14,5 γκολ του Λουκάκου πληρώνει 3.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μακροχρόνια Serie A

  • Ράφα Λεάο: πρώτος στις ασίστ (απόδοση 6.50)
  • Λουκάκου: Over 14,5 γκολ (απόδοση 3.50)
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ