FREETIPS247

Προγνωστικά Στοιχήματος: Το 20αρι του Μπέλιγχαμ και το 9αρι σε χατ-τρικ του Εμπαπέ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Το 20αρι του Μπέλιγχαμ και το 9αρι σε χατ-τρικ του Εμπαπέ
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πανηγυρίζει τη νίκη της εθνικής Αγγλίας κόντρα στην Ιταλία για τα προκριματικά του Euro 2024 @2023 AP IMAGES/KIRSTY WIGGLESWORTH

Το Euro βρίσκεται ante portas! Η 17η έκδοση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης σε εθνικό επίπεδο διεξάγεται (14/6 – 14/7) στη Γερμανία και το Freetips247 ξεχώρισε μια σειρά από μακροχρόνια στοιχήματα που σχετίζονται μεταξύ άλλων με την κατάκτηση του τροπαίου, τον πρώτο σκόρερ, απόκρουση πέναλτι, αλλά και στην ομάδα που μπορεί να φτάσει στα ημιτελικά!

Η Αγγλία όπως έδειξε και στο προηγούμενο Euro, όπου έχασε στα πέναλτι το τρόπαιο από την Ιταλία, διαθέτει πλέον την τεχνογνωσία, το ρόστερ, αλλά και τη δίψα για να κάνει πράξη τον μεγάλο στόχο της.

Το ρόστερ των "λιονταριών" βρίθει από ταλέντο και δικαιολογημένα φέρουν τον χαρακτηρισμό της ομάδας-φαβορί για το τρόπαιο. Αν και έχει χιλιοειπωθεί ενδεχομένως τούτη τη φορά να έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για τον Χάρι Κέιν και την παρέα του! Σε απόδοση 4.50 να στεφθούν πρωταθλητές Ευρώπης οι Άγγλοι!

Μπρούνο Φερνάντες για πρωτιά στις ασίστ!

Ο Μπρούνο Φερνάντες μαζί με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε φαντάζουν από τους μπουκ ως τα φαβορί σε απόδοση 12.00 για την ανάδειξη της πρωτιάς στην κατηγορία των ασίστ. Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν μακράν ο κορυφαίος σε ασίστ για την ομάδα του στη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Premier League καταγράφοντας 8, ενώ με την λογική πως η Πορτογαλία μπορεί να προχωρήσει στη διοργάνωση αξίζει το ρίσκο.

Σε απόδοση 20.00 ο Μπέλιγχαμ!

Σύμφωνοι υπάρχει ο «σεσημασμένος» σκόρερ Χάρι Κέιν, αλλά ποιος μπορεί να παραβλέψει την φόρα, αλλά και την έφεση του Τζουντ Μπέλιγχαμ στο σκοράρισμα; Ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε 19 γκολ και αναδείχθηκε τρίτος σκόρερ στη La Liga. Ο Σάουθγκεϊτ ποντάρει πολλά πάνω του και η απόδοση στο 20.00 για να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του τουρνουά προκαλεί!

Σερβία για τα ημιτελικά!

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως η ιστορία χρωστάει κάτι στους Σέρβους. Ο Στόικοβιτς παρατάσσει μια αξιόλογη φουρνιά με πληρότητα σε όλες τις γραμμές, όπου ξεχωρίζουν στην επίθεση οι Μίτροβιτς και Βλάχοβιτς. Η Σερβία είναι ασφαλώς ικανή για όλα, αλλά θα ρισκάρουμε τούτη τη φορά πως μπορεί να φτάσει στα ημιτελικά σε απόδοση 9.00!

Εμπαπέ για χατ-τρικ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στον κόσμο έχει αποδείξει πως στη μέρα του είναι ασταμάτητος αφού μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο. Όταν σημειώνεις σε τελικό Μουντιάλ χατ-τρικ τότε τα πάντα είναι πιθανά. Ο Γάλος σούπερ σταρ δύναται να πετύχει χατ-τρικ αφού η Γαλλία μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό, οπότε θα έχει ευκαιρίες για μια σούπερ εμφάνιση σε απόδοση 9.00.

Προτίμηση σε Σέσκο για πρώτο σκόρερ της Σλοβενίας

Ο 21χρονος άσος της Λειψίας, Μπέντζαμιν Σέσκο αποτελεί το «βαρύ πυροβολικό» στην εμπροσθοφυλακή της Σλοβενίας και οι προσδοκίες για εκείνον είναι μεγάλες. Ο φορ των Σλοβένων απασχολεί την Άρσεναλ και με εξαίρεση τον Σπόραρ δεν υπάρχει άλλος επιθετικός στην εθνική ομάδα της χώρας του που μπορεί να τον ανταγωνιστεί. Σε απόδοση 2.25 να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της Σλοβενίας στο Euro, κάτι που φαντάζει αρκετά πιθανό.

Να αποκρούσει πέναλτι ο Νόιερ!

Ο Νάγκελσμαν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Εμάνουελ Νόιερ ξεκινώντας από τον πολύπειρο γκολκίπερ την ενδεκάδα της Γερμανίας. Ο τερματοφύλακας της Μπάγερν αναμένεται να διαδραματίσει σημαίνοντας ρόλο στις φιλοδοξίες των «πάντσερ» να προχωρήσουν στη διοργάνωση. Η λογική λέει πως είναι σε θέση να εξουδετερώσει τουλάχιστον ένα πέναλτι σε απόδοση 7.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κατάκτηση Euro – Αγγλία (απόδοση 4.50)
  • Πρώτος σε ασίστ – Μπρούνο Φερνάντες (απόδοση 12.00)
  • Πρώτος σκόρερ Αγγλίας - Μπέλιγχαμ (απόδοση 20.00)
  • Πρόκριση στα ημιτελικά – Σερβία (απόδοση 9.00)
  • Ποιος θα πετύχει χατ-τρικ – Εμπαπέ (απόδοση 9.00)
  • Πρώτος σκόρερ Σλοβενίας –Σέσκο (απόδοση 2.25)
  • Απόκρουση πέναλτι – Νόιερ (απόδοση 7.00)

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ