BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Το 2.05 του Παναθηναϊκού και το 1.90 του Άρη

Ο Γκρέι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο δεύτερο ματς με την Γκόμελ
Ο Γκρέι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο δεύτερο ματς με την Γκόμελ EUROKINISSI

Το Betmarket "ταξιδεύει" σε Πράγα και Τελ Αβίβ και προτείνει σε αποδόσεις 1.90 & 2.05.

Οφείλουμε να παραδεχτούμε πως η γενικότερη εικόνα των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη προκαλεί προβληματισμό και σίγουρα δεν ήταν αυτήν που περιμέναμε πριν την έναρξη της προκριματικής διαδικασίας.

Εξαίρεση φαίνεται να αποτελεί ο Άρης που με την σημαντική μεταγραφική του ενίσχυση δείχνει (σε σύγκριση με πέρυσι) να έχει ανέβει επίπεδο αλλά θα πρέπει κι αυτός να κριθεί μέσα από δυσκολότερα τεστ (όπως το αποψινό).

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από 5 χρόνια, σε μία ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για τον σύλλογο ενώ ο Ολυμπιακός ποντάρει στην αλλαγή ψυχολογίας μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ισπανό, Κάρλος Κορμπεράν.

Προγνωστικά στοιχήματος

Με ανεβασμένη την ψυχολογία ταξίδεψε στο Ισραήλ ο Άρης (20:00 NOVASPORTS PRIME, LIVE από το SPORT24), μετά την εύκολη πρόκριση απέναντι στους Λευκορώσους. Εκεί θα βρει έναν παλιό και γνώριμο "αντίπαλό" του, τον Βλάνταν Ιβιτς που από τον περασμένο Ιούνιο αποτελεί τον νέο τεχνικό της Μακάμπι Τελ Αβίβ (2η θητεία στον πάγκο των Ισραηλινών).

Η προσθήκη του Γκρέι κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική στους Θεσσαλονικείς, που στο πρόσωπο του 31χρονου Τζαμαϊκανού φαίνεται να βρήκαν τον γκολτζή που έψαχναν. Η είσοδος του Μανού Γκαρσία στην αποστολή και ίσως και στην 11αδα αναμένεται να ενισχύσει την επιθετική τους ισχύ.

Σύμφωνα με τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής από τον Άρη, θεωρούμε εφικτό το σενάριο να πετύχει ένα τουλάχιστον τέρμα στο Ισραήλ. Δύσκολα όμως θα καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του σε μία δυνατή έδρα, κάτι που επίσης δεν κατάφερε σε καμία από τις 2 αναμετρήσεις του με τους κατώτερους Λευκορώσους. Το Goal/Goal αξίζει σε τιμές κοντά στο 1.90.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στην Πράγα, η αποστολή του Παναθηναϊκού (20:00 COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24) μόνο εύκολη δεν είναι, ωστόσο τα πρώτα δείγματα (από τα φιλικά παιχνίδια) της ομάδας του Γιοβάνοβιτς είναι ενθαρρυντικά.

Ο Σέρβος τεχνικός "χτίζει" μία ομάδα με στόχο την αμυντική σταθερότητα, που τη δεδομένη χρονική στιγμή θα είναι και αυτήν που θα κρίνει την πρόκριση. Το μειονέκτημα του τριφυλλιού σε σύγκριση με τους Τσέχους είναι η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, κάτι που πιθανότατα θα ωθήσει τον Σέρβο τεχνικό να παρατάξει την ομάδα του με μία ακόμα πιο αμυντική τακτική.

Στόχος των Πρασίνων είναι να φέρουν την πρόκριση στην έδρα τους και μία ισοπαλία θα είναι ένα σαφώς θετικό αποτέλεσμα. Αξιόλογες οι αποδόσεις στην ισοπαλία από το ημίχρονο, που θα αποτελέσει και την σημερινή μας επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

  • Μακάμπι Τελ Αβίβ – Άρης: Goal/Goal ( απόδοση 1.90), 20:00
  • Σλάβια Πράγας – Παναθηναϊκός: Χ ημίχρονο (απόδοση 2.05), 20:00

Διάβασε έξυπνα ειδικά στοιχήματα, πλούσιες ποδοσφαιρικές αναλύσεις, αλλά και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα σπορ καθώς κι όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα καθημερινά στο BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ