BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Την άνοιξη το ενδιαφέρον ανεβαίνει

Οι παίκτες της Μπελενένσες σε αναμέτρηση με την Μπενφίκα
Οι παίκτες της Μπελενένσες © 2022 PEDRO ROCHA/ASSOCIATED PRESS

Ελάχιστοι ασχολούνται με τη Φαμαλικάο, τη Μαρίτιμο και την Μποαβίστα, μέχρι να έρθει η άνοιξη και τα… παπαγαλάκια να αρχίσουν να κελαηδούν. Το BetMarket… εξηγεί και εξηγείται!

Λίγες στροφές έμειναν για να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα στην Πορτογαλία. Σίγουρα όχι το πιο εντυπωσιακό και ένα από τα λιγότερο εμπορικά πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Τουλάχιστον συγκριτικά με τις επιτυχίες των ομάδων του στην Ευρώπη.

Όλοι ξέρουν τη σπουδαία Πόρτο, τη μεγάλη Μπενφίκα και τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας. Άντε και την Μπράγκα, αλλά πιο κάτω το χάος. Ελάχιστοι ασχολούνται με τη Φαμαλικάο, τη Μαρίτιμο και την Μποαβίστα.

Στοιχηματικά, επίσης κατά τη διάρκεια της χρονιάς δεν είναι στις βασικές προτεραιότητες των παικτών. Κάτι που αλλάζει την άνοιξη, με τους Πορτογάλους ουκ ολίγες φορές να δίνουν σημεία που πληρώνουν… χρυσάφι.

Ένα τέτοιο θα κυνηγήσουμε σήμερα, ξεκαθαρίζοντας εξ αρχής πως όσα διαβάζετε αποτελούν υποθέσεις και όχι δεδομένα. Ουδείς άλλωστε μπορεί να έχει δεδομένα για τέτοια πράγματα και όποιος ισχυρίζεται πως έχει, το πιθανότερο πρόκειται για απατεώνα.

Πάμε λοιπόν στις υποθέσεις για την αναμέτρηση Εστορίλ - Μπελενένσες (20:00 LIVE από το SPORT24). Η’ μάλλον, ας ξεκινήσουμε από αυτά που μπορούμε να αποκαλέσουμε ως δεδομένα, τους αριθμούς δηλαδή.

Η Εστορίλ είναι στη μέση του πίνακα με 35 βαθμούς. Στην Ευρώπη δεν πρόκειται να φτάσει, ενώ τον στόχο της παραμονής τον έχει διασφαλίσει, έχοντας διψήφια διαφορά από τις ομάδες της γραμμής.

Η Μπελενένσες ανήκει στις ομάδες της γραμμής, στο -11 μεν από την Εστορίλ, αλλά σε απόσταση αναπνοής από αυτές που είναι αμέσως από πάνω της. Με δύο νίκες στα τρία τελευταία και μόλις μια ήττα στα έξι πρόσφατα (από την Μπενφίκα) δείγμα πως το παλεύει με όσα μέσα έχει.

Κλασσική περίπτωση ενδιαφερόμενου εναντίον αδιάφορου, με το καλό (στοιχηματικά) να είναι πως ο αδιάφορος είναι αυτός που πληρώνει τη μεγάλη απόδοση!

Τα κερασάκια στην τούρτα, που γεννούν τις υποθέσεις και εικασίες για τις οποίες μιλήσαμε πιο πάνω, είναι δύο. Αφενός πως οι δύο ομάδες είναι γειτόνισσες χωρίς κάτι ουσιώδες να χωρίσουν και αφετέρου το γεγονός πως ο νυν τεχνικός της Εστορίλ, Μπρούνο Πινέιρο, έχει περάσει από διάφορα πόστα στην ομάδα της Μπελενένσες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Εστορίλ - Μπελενένσες: 2 (απόδοση 4.80), 20:00

Για στοιχηματικές αναλύσεις που δεν θα βρεις αλλού και όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, επισκέψου καθημερινά το BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ