TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Θα πατήσει γκάζι η πληγωμένη Άστον Βίλα

Οι Γουότκινς και Ντιν πανηγυρίζουν γκολ της Άστον Βίλα κόντρα στην Τότεναμ | 26 Νοεμβρίου 2023
Οι Γουότκινς και Ντιν πανηγυρίζουν γκολ της Άστον Βίλα κόντρα στην Τότεναμ | 26 Νοεμβρίου 2023 @2023 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Παιχνίδι με τρεις επιλογές από το 2.02 έως το 2.80 κάνει για απόψε ο Λάμπρος Μπαλάφας.

Πόσοι περίμεναν λευκή ισοπαλία στο Άμστερνταμ για το ζευγάρι Άγιαξ - Άστον Βίλα; Ελάχιστοι. Κι όμως το ματς δεν είχε γκολ, ούτε τις πολλές φάσεις, κόντρα στην φιλοσοφία και την αγωνιστική ταυτότητα των δύο ομάδων. Μπορεί να επαναληφθεί το σκηνικό σήμερα στο Βίλα Παρκ; Όλα μπορούν να γίνουν, προσωπικά το θεωρώ δύσκολο και περιμένω ένα ματς που θα μας δώσει πράγματα. Φαβορί είναι η αγγλική ομάδα, το δείχνουν ξεκάθαρα και οι αποδόσεις, υπερτερεί σαν ρόστερ, ενώ έχει στην άκρη του πάγκου τον Ουνάι Έμερι, έναν προπονητή που έχει κατακτήσει 4 φορές το Europa League.

Ναι, στην περίπτωσή μας μιλάμε για Conference League, αλλά οι συνθήκες είναι ακριβώς οι ίδιες. Η Βίλα δέχθηκε ένα βαρύ πλήγμα στην Premier League, ηττήθηκε 4-0 στην έδρα της, από την Τότεναμ και σήμερα αναμένω αντίδραση. Ο Άγιαξ είναι κακός αμυντικά, όλη τη χρονιά, βλέπω να περνάει δύσκολη βραδιά.

Η Λεβερκούζεν μπορεί να πάει μακριά και στο Europa League

Η μεγάλη έκπληξη των πρώτων αγώνων του Europa League, ήταν η ισοπαλία 2-2 ανάμεσα σε Καραμπάγκ και Λεβερκούζεν, με την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο (σχεδόν βέβαιη πρωταθλήτρια Γερμανίας) να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις. Να δεχθώ ως ελαφρυντικό τις πολλές αλλαγές του Ισπανού τεχνικού, αλλά οι Αζέροι έπαιξαν αδιανόητα καλά, άξιζαν τη νίκη. Λογικά δεν μπορούν να επαναλάβουν μια τέτοια εμφάνιση στην Μπάι Αρένα, περιμένω την γερμανική ομάδα να πάρει από την αρχή τα ηνία και να καταστήσει σαφές ποιος είναι το φαβορί.

Η Μόλντε θα κυνηγήσει το όνειρό της

Πέρασε δύσκολα η Κλαμπ Μπριζ στη Νορβηγία, ηττήθηκε 2-1 από την Μόλντε, μπορούσε το σκορ να είναι μεγαλύτερο. Προφανώς και η ρεβάνς στο Βέλγιο θα είναι διαφορετική υπόθεση και η ανατροπή είναι μέσα στις δυνατότητές της, αλλά η Μόλντε δεν πρόκειται να φοβηθεί, ανοικτά θα παίξει, σκοράρει με συνέπεια, θυμίζω στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Λέγκια με δύο νίκες, αν πέσει θα το κάνει ηρωικά.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Άστον Βίλα μπορεί να πιάσει υψηλό ρυθμό και να… στριμώξει τον Άγιαξ, ο οποίος αμυντικά είναι πολύ ασταθής. Τόσο η νίκη όσο και η πρόκριση εξαρτάται από την ένταση που θα βγάλει η ομάδα του Έμερι, οι Ολλανδοί μπορούν να σκοράρουν, αλλά μέχρι εκεί…

Θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη ένας αποκλεισμός της Λεβερκούζεν, αγωνιστικά δεν μου προκύπτει, θεωρώ πως θα θέσει τους κανόνες τις και θα προκριθεί κόντρα στην θαρραλέα Καραμπάγκ, η οποία όμως μπορεί να σκοράρει, η επίθεση είναι το δυνατό σημείο της!

Κλαμπ Μπριζ και Μόλντε συνθέτουν ένα αρκετά επιθετικό, παραγωγικό ζευγάρι, το αποδεικνύει η πορεία και η στατιστική τους, εκεί θα στηριχθεί η επιλογή μου, Goal/Goal & Over 2,5 στο 2.02.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άστον Βίλα - Άγιαξ: 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.80), 22:00
  • Λεβερκούζεν - Καραμπάγκ: 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.62), 22:00
  • Κλαμπ Μπριζ - Μόλντε: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.02), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ