TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Θα είναι μεγάλη η νύχτα στο Ολίμπικο

Roma's head coach Daniele De Rossi gives instructions during the Series A soccer match between Roma and Hellas Verona at the Rome Olympic stadium, Saturday, Jan. 20, 2024. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's head coach Daniele De Rossi gives instructions during the Series A soccer match between Roma and Hellas Verona at the Rome Olympic stadium, Saturday, Jan. 20, 2024. (AP Photo/Andrew Medichini) © 2024 ANDREW MEDICHINI/ASSOCIATED PRESS

Παιχνίδι με δύο επιλογές κάνει για απόψε ο Λάμπρος Μπαλάφας.

Ρόμα και Φέγενορντ συνθέτουν ίσως το πιο λαμπερό ζευγάρι της φάσης των πλέι οφ του Europa League, οι δύο αυτές ομάδες έπαιξαν στον τελικό του Conference League το 2022 στην “Κομπετάρε Αρένα” στα Τίρανα, με τους “τζαλορόσι” να κατακτούν το τρόπαιο χάρις στο γκολ του Τζανιόλο. 1-1 το αποτέλεσμα πριν μία εβδομάδα στο Ρότερνταμ και η σημερινή ρεβάνς αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς η πρόκριση παραμένει ανοιχτή και με σχεδόν ίδιες πιθανότητες. Ο Ντε Ρόσι έχει καταφέρει να παρουσιάσει ένα πιο αποτελεσματικό πλάνο σε σχέση με τον Μουρίνιο, ωστόσο όλα εξαρτώνται από το αποτέλεσμα και αν σήμερα δεν πάνε καλά τα πράγματα, όσα έχουν προηγηθεί θα ξεχαστούν. Οι Ολλανδοί στο πρωτάθλημα βλέπουν την... πλάτη της Αϊντχόφεν, δεν έχουν ελπίδες, συνεπώς η Ευρώπη αποτελεί μια διέξοδο για να πετύχουν κάτι μεγάλο.

“Κλειστό” ματς και στη Βουλγαρία

Δεν το λες και εμπορικό το ζευγάρι Λουντογκόρετς – Σερβέτ, 0-0 το πρώτο ματς στην Ελβετία και ορθάνοιχτοι οι... λογαριασμοί. Οι Βούλγαροι αμύνθηκαν σωστά, η στατιστική δείχνει αρκετές τελικές σε βάρος τους, ωστόσο ελάχιστοι ήταν οι μεγάλοι κίνδυνοι. Υπάρχει λογική εξήγηση σε αυτή την πολύ σφιχτή προσέγγιση, καθώς η Λουντογκόρετς δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό από τον Δεκέμβριο και μετά, αυτά είναι τα μόνα επίσημα ματς! Η Σερβέτ διαθέτει περισσότερο ταλέντο, αλλά στα νοκ άουτ παίζει τεράστιο ρόλο η τακτική, θα χρειαστεί ξανά υπομονή, οι γηπεδούχοι δύσκολα θα πάνε σε έναν... τρελό ρυθμό και πάλι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Είναι μεγάλο το ενδιαφέρον στο ζευγάρι Ρόμα – Φέγενορντ, το “Ολίμπικο” θα γεμίσει και η ατμόσφαιρα θα ωθήσει τους γηπεδούχους, αλλά από την και οι Ολλανδοί διαθέτουν εμπειρία για να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Προσωπικά δεν διακρίνω μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες, μπορεί να δούμε ένα ματς ανάλογο του πρώτου, σε αυτή την λογική επιλέγω 2-3 γκολ σε απόδοση 1.98.

Ισορροπία στην Ελβετία, αντίστοιχη εικόνα αναμένω και σήμερα στη Βουλγαρία για το ματς Λουντογκόρετς – Σερβέτ, πάντα έχει ρίσκο μια ισοπαλία, αλλά παράλληλα και μεγάλη απόδοση, για 3.45 μιλάμε στην προκειμένη περίπτωση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λουντογκόρετς – Σερβέτ: Χ (απόδοση 3.45), 19:45
  • Ρόμα - Φέγενορντ: 2-3 γκολ (απόδοση 1.98), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ