ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Τετράδα με βάση την παράδοση και τους στόχους

PSG's Bradley Barcola, left, challenges for the ball with Lens' Przemyslaw Frankowski during the French League One soccer match between Lens and Paris Saint-Germain at the Bollaert-Delelis stadium in Lens, northern France, Sunday, Jan. 14, 2024. (AP Photo/ Matthieu Mirville)
PSG's Bradley Barcola, left, challenges for the ball with Lens' Przemyslaw Frankowski during the French League One soccer match between Lens and Paris Saint-Germain at the Bollaert-Delelis stadium in Lens, northern France, Sunday, Jan. 14, 2024. (AP Photo/ Matthieu Mirville) © 2024 AP PHOTO/ MATTHIEU MIRVILLE

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής (12/04) και επιλέγει μία τετράδα από Γερμανία, Γαλλία και Ολλανδία.

Στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας, στο πρόγραμμα υπάρχει το Άουγκσμπουργκ – Ουνιόν. Μετά από σερί 4-1-0, η Άουγκσμπουργκ έχασε 3-1 στο Ζινσχάιμ από τη Χοφενχάιμ. Αήττητη επτά σερί ματς (4-3-0) κόντρα στην Ουνιόν. Κρατάει μόνο ότι έχασε με αξιοπρέπεια από τη Λεβερκούζεν η Ουνιόν, παρότι έπαιξε με παίκτη λιγότερο σε όλο το β' μέρος. Λύγισε 1-0 με πέναλτι στο 45+8'. Τέλειωσε βέβαια το ματς χωρίς τελική στο στόχο και δεν πλησίασε ποτέ έστω το βαθμό. Με δυνατή παράδοση η Αουγκσμπουργκ και ευρωπαϊκές βλέψεις, έτσι όπως έχει εξελιχθεί η σεζόν. Χωρίς τον πρώτο της σκόρερ και με σταθερά μέτρια αποτελέσματα μακριά από το Βερολίνο η Ουνιόν. Επιλογή ο άσος στο 2.05.

Ενδιαφέρον στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας και το Μετς – Λανς. Βελτιωμένη επιθετικά η Μετς, αλλά στα χειρότερά της αμυντικά, δεν υπάρχει ουσιαστικό σημάδι αισιοδοξίας. Στην Μπρεστ αιφνιδίασε στο 6’ , αλλά δέχθηκε σφοδρή επίθεση και γύρισε σε 4-1. Ξύπνησε προς το τέλος και μείωσε σε 4-3. Παραδόξως από τη στιγμή που ελάφρυνε το πρόγραμμα μετά τον αποκλεισμό στο Γιουρόπα Λιγκ, η Λανς έβγαλε κούραση. Στο 1-1 με τη Χάβρη θα μπορούσε οριακά να κερδίσει αφού προηγήθηκε στο 58’ αλλά ισοφαρίστηκε στο 78’. Η Λανς είναι ανώτερη και πρέπει να επιστρέψει στις νίκες. Το διπλό βρίσκεται στο 1.80.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Στο ολλανδικό πρωτάθλημα και σε αυτό της Eredivisie, γίνεται σκοτωμός για το ποια θα αποφύγει τις τελευταίες δύο θέσεις που οδηγούν στη δεύτερη κατηγορία άμεσα. Η Φολεντάμ πάει να γυρίσει μια κατάσταση που έμοιαζε χαμένη. Από εκεί που ήταν τελευταία, πάτησε στην προτελευταία θέση και πλησίασε την άμεση της αντίπαλο, Εξέλσιορ, στο -3. Και όλα αυτά πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε. Η Εξέλσιορ του Λάμπρου βρίσκεται σε δραματική κατάσταση. Στα πιο πρόσφατα 10 στο πρωτάθλημα μετράει 9 ήττες και το 1-1 εντός με τη Βάαλβαϊκ. Πάμε με τη διπλή ευκαιρία της Φολεντάμ στο 2.15.

Ενδιαφέρον και στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας. Μας ενδιαφέρει ένα τοπικό ντέρμπι, αυτό ανάμεσα στη ΦΚ Αϊντχόφεν και τη Γιονγκ Αϊντχόφεν, η τελευταία είναι η ομάδα νέων της μεγάλης PSV. Αυτά τα ματς είναι τη γηπεδούχο πολύ σημαντικά για ψυχολογικούς και ηθικούς λόγους. Απελευθερώνουν επιπλέον δυνάμεις. Εξάλλου, η ομάδα νέων της Αϊντχόφεν βρίσκεται σε κακή κατάσταση, με πέντε σερί ήττες. Ο άσος στο 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άουγκσμπουργκ - Ουνιόν: 1 (απόδοση 2.05), 21:30
  • Μετς - Λανς: 2 (απόδοση 1.80), 21:30
  • Εξέλσιορ – Φολεντάμ: Χ2 (απόδοση 2.15), 22:00
  • Φκ Αϊντχόφεν – Γ. Αϊντχόφεν: 1 (απόδοση 2.10), 21:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ