ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Τετράδα γκολ στο 18.50

AC Milan's Christian Pulisic, right, celebrates with his teammates after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Lecce at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Saturday, April 6, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Κριστιάν Πούλισικ πανηγυρίζει ένα από τα γκολ που σημείωσε @ 2024 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Παιχνίδι με τα γκολ από το πρόγραμμα της Κυριακής.

Από την Bundesliga, μας ενδιαφέρει το Ντάρμσταντ – Φράιμπουργκ. Το βαρύ 4-0 στο Μάιντς ήταν ουσιαστικά το τελειωτικό χτύπημα για την Ντάρμσταντ. Οι 14 βαθμοί σε 28 αγωνιστικές είναι η χειρότερη επίδοση στην ιστορία του κλαμπ. Επικεντρώνεται πλέον περισσότερο στο χτίσιμο για τη νέα σεζόν. Δεν μπόρεσε να βρει αντίδοτο στην ταχύτητα της Λειψίας κι ηττήθηκε καθαρά με 4-1 η Φράιμπουργκ. Μόνο μαθηματικές πια οι ελπίδες σωτηρίας της Ντάρμσταντ, διάχυτη η απογοήτευση. Αν η Φράιμπουργκ θέλει να κυνηγήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, οφείλει να περάσει από το Μπελενφάλτορ. Η Ντάρμσταντ στα τελευταία πέντε παιχνίδια της έχει δεχθεί 19 γκολ! Λογικά φάσεις και γκολ, πάμε με το G/G&Over 2,5 στο 1.95.

Στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας, αξίζει ποντάρισμα το Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ. Η γηπεδούχος πανηγυρίζει την κατάκτηση του κυπέλλου μετά από 40 χρόνια. Έστω και δύσκολα, έκαμψε την αντίσταση της Μαγιόρκα με 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι. Το σερί των 9 αγώνων χωρίς ήττα έλαβε τέλος για τη Βιγιαρεάλ, χάνοντας με 1-2 από την Ατλέτικο. Αποθέωση για τους κυπελλούχους Βάσκους από το κοινό τους, στόχος τώρα η τετράδα. Η Βιγιαρεάλ όμως είναι ανεβασμένη και κυνηγάει την 7η θέση. Καλή επιλογή το αμφίσκορο στο 1.70.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής υπάρχει το Χέρακλες – Χέρενφεν για το ολλανδικό πρωτάθλημα. Η Χέρακλες σε τρελά κέφια, απελευθερωμένη από το άγχος και με τεράστιες νίκες πίσω της. Με 5-0 κέρδισε την Άλκμααρ του Παυλίδη και με 2-1 τη Σπάρτα στο Ρότερνταμ. Η Χέρενφεν τα κάνει ροντέο τα παιχνίδια της το τελευταίο διάστημα. Στα τελευταία δύο ήρθε 3-3 με την Τβέντε και έχασε με 3-2 από την Ουτρέχτη. Θα επιλέξουμε το G/G & Over 2,5 στο 1.95.

Προγνωστικά στοιχήματος

Πάμε στη Serie A και στο Σασουόλο – Μίλαν. Άκρως οδυνηρό το 2-2 στη Σαλερνιτάνα για τη γηπεδούχο, δεν κέρδισε δικό της παιχνίδι και δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Στο Σαλέρνο είχε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με 2-0. Η άμυνά της ωστόσο μπορεί να αναστήσει τη χειρότερη επίθεση, ανόητο πέναλτι στο 52’ για το 1-2, ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις (95’). Όλη η προσοχή της Μίλαν στα δύο ματς με τη Ρόμα στον “εμφύλιο” για τα προημιτελικά του Europa League, την υποδέχτηκε την Πέμπτη στην πρώτη αναμέτρηση. Η Ευρώπη μπορεί να αποσυντονίσει τη Μίλαν, πάμε με το αμφίσκορο στο 1.65.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χέρακλες – Χέρενφεν: G/G&Over 2,5 (απόδοση 1.95), 13:15
  • Σασουόλο – Μίλαν: G/G (απόδοση 1.65), 16:00
  • Ντάρμσταντ – Φράιμπουργκ: G/G&Over 2,5 (απόδοση 1.95), 16:30
  • Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ: G/G (απόδοση 1.70), 19:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ