ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Τα βρόντηξε ο Παλέρμο στην Αλντοσίβι, έχει λογική το 1.80

Ο Μάρτιν Παλέρμο στον πάγκο της Ουνιόν Εσπανιόλα σε ματς για το Copa Libertadores
Ο Μάρτιν Παλέρμο στον πάγκο της Ουνιόν Εσπανιόλα © 2021 MATILDE CAMPODONICO/ASSOCIATED PRESS

Στο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα η Αρχεντίνο Τζούνιορς φιλοξενεί την Αλντοσίβι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Αργεντινή. Άνω-κάτω η Αλντοσίβι λίγες μέρες πριν τη σέντρα μετά την παραίτηση του Μάρτιν Παλέρμο. Ποντάρισμα στο 1.80.

Στον χορό του Liga Profesional μπαίνουν Αρχεντίνος Τζούνιορς και Αλντοσίβι. Αμφότερες άφησαν καλές εντυπώσεις στο Copa de la Liga. Η Αρχεντίνος έκανε ένα ντεμαράζ στο τέλος, ενώ έφτασε ως τα ημιτελικά της διοργάνωσης, η Αλντοσίβι το πάλεψε, προς το τέλος ξέμεινε από δυνάμεις, αλλά κατέρρευσε και ενώ φαινόταν να βρίσκεται στο κόλπο του Sudamericana.

Η Αλντοσίβι δεν μπαίνει με το καλύτερο κλίμα στο πρωτάθλημα. Ο Μάρτιν Παλέρμο, που έκανε καλή δουλειά, άνοιξε την πόρτα και έφυγε. Έκανε μεγάλο θόρυβο η απομάκρυνση αυτή, αφού ήταν ξαφνική. Ο Παλέρμο έφερε προ των ευθυνών τη διοίκηση για τον σχεδιασμό, ενώ η διοίκηση του έριξε το μπαλάκι κάνοντας λόγο για κακές σχέσεις του άλλοτε επιθετικού με τους παίκτες του. Όπως και να έχει η παραίτηση αυτή είναι ένα μυστήριο.

Η Αρχεντίνος συνεχίζει με τον Μιλίτο στον πάγκο και με βάση τα όσα έκανε στο Copa de la Liga θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω ώστε να πάρει εισιτήριο για το Sudamericana. Δεν χαίρει εκτίμησης από όλο τον κόσμο, κάποιοι είναι δυσαρεστημένοι από τον τρόπο παιχνιδιού, αλλά υπάρχει σεβασμός από την άλλη από άλλους διότι αποτελεί μια ισχυρή προσωπικότητα. Όπως και να έχει η διοίκηση τον στηρίζει.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Αρχεντίνος δεν χάνει εύκολα στην έδρα της, μετράει επτά ματς αήττητη, ο άσος είναι χαμηλός, αλλά έτσι όπως έγινε η κατάσταση με τον Παλέρμο στη Αλντοσίβι, η πτώση είναι αναμενόμενη. Το ματς είναι στα μέτρα της γηπεδούχου, παρότι δεν έκανε τις κινήσεις που θα ήθελε για να ενισχυθεί. Παραδοσιακά τα μεταξύ τους ματς έχουν γκολ και καλό τέμπο. Στο 1.80 το combo 1 & over 1,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αρχεντίνος Τζούνιορς - Αλντοσίβι: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.80), 03:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ