ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Αποδυναμωμένη η Λανούς, μπερδεμένη κατάσταση στη Ροσάριο

Ο Χόρχε Αλμιρόν στον πάγκο της Λανούς σε αναμέτρηση κόντρα στους Γουόντερερς
Ο Χόρχε Αλμιρόν στον πάγκο της Λανούς © 2022 MATILDE CAMPODONICO/ASSOCIATED PRESS

Για την πρεμιέρα του Liga Profesional στην Αργεντινή η Ροσάριο κοντράρεται με τη Λανούς σ’ ένα ματς για γερά νεύρα, που η Λανούς θα πάει με λύσεις ανάγκης. Ποντάρισμα στο 3.35.

Η δράση στην Αργεντινή επέστρεψε μετά από τη μίνι-διακοπή ύστερα από τη λήξη του Copa de la Liga, οι ομάδες επιστρέφουν στον χορό, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα και ενώ η μάχη της παραμονής και των εισιτηρίων για τις διεθνείς διοργανώσεις θα φουντώσει.

Τα ξημερώματα η Ροσάριο κοντράρεται με τη Λανούς και το κλίμα στις δύο ομάδες είναι κάπως περίεργο και προβληματικό. Η Ροσάριο ήταν άθλια στο Copa de la Liga, προσπάθησε να ανέβει προς το τέλος, αλλά τίποτα παραπάνω. Ο Λεάντρο Σομόσα παραμένει στον πάγκο της ομάδας, που ανέλαβε ρόλο πυροσβέστη, είναι ένας άπειρος τεχνικός, που δεν έχει δείξει ακόμα τις δυνατότητές του. Ζήτησε ενίσχυση, επιθετικά, αλλά αυτή δεν ήρθε, παρότι είχε δώσει τις προτάσεις του εδώ και καιρό. Δεν έδειξε πάντως να γκρινιάζει, ενώ όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου δεν εκνευρίστηκε διότι δεν είναι του χαρακτήρα του να εκνευρίζεται.

Στη Λανούς το κλίμα διαταράχθηκε και μπαίνει αποδεκατισμένη στο πρωτάθλημα. Ξέμεινε από λύσεις στην επίθεση, όπως και η Ροσάριο, αλλά αυτή θα έχει μεγαλύτερο πρόβλημα. Θα πάει αναγκαστικά με αλχημείες. Έχασε τον βασικό γκολτζή Λόπες που πήγε στην Παλμέιρας, αποσύρθηκε ο έμπειρος χαφ Βαλέρι. Παρελθόν ο μέσος Ανχέλ Γκονσάλες, ενώ ο επιθετικός Χοσέ Σαντ είναι off. Σε γενικές γραμμές ο Αλμιρόν είναι σε μίνι-απόγνωση αφού στο ιατρικό δελτίο έχει και άλλα ονόματα, ενώ κατάφερε να κάνει ντεμαράζ στο τέλος και να συνεχίσει και στο Copa Sudamericana και κατά συνέπεια θα έχει βαρύ πρόγραμμα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δύσκολα τα πράγματα στη Λανούς, η Ροσάριο από την άλλη δεν έπεισε, ενώ αποσύρθηκε και ο εμβληματικός επιθετικός Ρούμπεν, έχασε για τον ίδιο λόγο τον πολύπειρο Βέκιο. Η Λανούς αποσυντονίστηκε με την πώληση του Λόπες την τελευταία στιγμή, αλλά η Ροσάριο και ο Σομόσα δεν πείθουν την ίδια στιγμή. Μπερδεμένο ματς, η ισοπαλία δεν θα φέρει το τέλος σε καμία πλευρά, ενώ τα 5/8 τελευταία μεταξύ τους έληξαν ισόπαλα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ροσάριο - Λανούς: Χ (απόδοση 3.35), 01:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ