BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Τα γκολ στην Νορβηγία και η μάχη στην Ουαλία

Norway's Erling Haaland, left, and Slovenia's Jasmin Kurtic challenge for the ball during the UEFA Nations League soccer match between Slovenia and Norway at the Stozice stadium in Ljubljana, Slovenia, Saturday, Sept. 24, 2022. (AP Photo/Darko Bandic)
Norway's Erling Haaland, left, and Slovenia's Jasmin Kurtic challenge for the ball during the UEFA Nations League soccer match between Slovenia and Norway at the Stozice stadium in Ljubljana, Slovenia, Saturday, Sept. 24, 2022. (AP Photo/Darko Bandic) © 2023 DARKO BANDIC/ASSOCIATED PRESS

Η στοχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τα προκριματικά του Euro 2024 και εστιάζει στους δύο αγώνες με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Νορβηγίας με την Ισπανία. Οι Σκανδιναβοί παίζουν τα… ρέστα τους σήμερα για την πρόκριση, μιας και σε περίπτωση που δεν έρθει το τρίποντο, θα έχουν μονάχα μαθηματικές ελπίδες και μέχρι εκεί. Το θετικό για τη Νορβηγία είναι πως επιστρέφει στην έδρα της, έχοντας στις πλάτες της τρεις σερί νίκες, οπότε παίζει με ανεβασμένη ψυχολογία. Παράλληλα, ο σούπερ σταρ της, Έρλινγκ Χάλαντ, είναι σε φόρμα, πετυχαίνοντας δύο γκολ κόντρα στην Κύπρο.

Η Ισπανία επικράτησε της πρωτοπόρου στον όμιλο Σκωτίας και σε περίπτωση νίκης σήμερα θα την φτάσει και στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ρόχα μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες, στις οποίες πέτυχε 15 γκολ, ενώ δέχθηκε μόλις ένα. Στο δε δυσκολότερο παιχνίδι με την Σκωτία είχε 70% κατοχή και 2,62 xGoals. Βέβαια, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε και τα 1.10 xGoals κατά.

Με βάση όσα ακολουθούν το σημερινό παιχνίδι, μιλάμε για ντέρμπι. Αμφότερες έχουν κίνητρο, ενώ παρότι η Ισπανία είναι ποιοτικά ανώτερη, η έδρα και το αίσθημα της επιβίωσης ισορροπούν την κατάσταση. Αμφότερες επίσης διαθέτουν αξιόλογες και αποτελεσματικές επιθέσεις, οπότε θα στηρίξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.80.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Ουαλίας με την Κροατία. Οι γηπεδούχοι είναι ακόμα στο παιχνίδι της πρόκρισης, μιας και σε περίπτωση νίκης σήμερα, πιάνουν την Κροατία στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Το άγχος βέβαια είναι δεδομένο, αφού αν ηττηθεί θα έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες. Κρατάμε πάντως το γεγονός πως στα τελευταία τρία παιχνίδια δεν δέχθηκαν γκολ.

Η Κροατία από την άλλη γνώρισε ανέλπιστη εντός έδρας ήττα από την Τουρκία και μόνο εύκολα δεν είναι τα πράγματα για την ίδια. Ουσιαστικά σήμερα παίζει για δύο αποτελέσματα, μιας και ακόμη και με την ισοπαλία, θα διατηρήσει τη διαφορά από την τρίτη θέση, ενώ το πρόγραμμα της στη συνέχεια είναι πιο βατό από τους αντιπάλους της.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Κροατία έχει τον πρώτο λόγο, όμως μόνο εύκολα δεν θα είναι τα πράγματα για αυτήν. Η λογική λέει πως θα πάμε σε ένα αναγνωριστικό παιχνίδι στο πρώτο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τα ηνία και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα να διαχειριστούν την κατάσταση. Το σημείο που βρίσκουμε πιο ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το 2-3 γκολ, που προσφέρεται σε απόδοση 1.95 και έχει επιβεβαιωθεί και στις επτά περιπτώσεις που έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νορβηγία - Ισπανία: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 21:45
  • Ουαλία – Κροατία: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), 21:45

Τα προκριματικά του Euro 2024 παίζουν στο BetMarket.gr με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για όλες τις αναμετρήσεις

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ