BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Τα γκολ στην Γερμανία και την Γαλλία

Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μπάγερν απέναντι στην Γαλατάσαραϊ για το Champions League | 8 Νοεμβρίου 2023
Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μπάγερν απέναντι στην Γαλατάσαραϊ για το Champions League | 8 Νοεμβρίου 2023 @2023 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις στην Ligue 1 και την Bundesliga, στην επιστροφή των πρωταθλημάτων στην δράση.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Κολωνίας με την Μπάγερν Μονάχου για την Bundesliga. Η Κολωνία αγνοεί την νίκη πάνω από ένα μήνα στην Bundesliga. Βέβαια την περίοδο της διακοπής έδωσε ένα φιλικό με την άσημη Πορζ, της οποίας και επιβλήθηκε με 8-0. Οι Βαυαροί από την άλλη είναι το ακλόνητο φαβορί για αποψινό αγώνα και θέλουν μόνο νίκη για να μπορέσουν να πατήσουν ξανά κορυφή, έστω και προσωρινά. Στα θετικά για την Μπάγερν είναι το γεγονός πως ο Χάρι Κέιν είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι αρκετά μεγάλη, εξ ου και το σετ αποδόσεων έχει ανοίξει τόσο. Αυτό που κρατάμε, πάντως, είναι πως η Κολωνία σκοράρει συχνά απέναντι στην Μπάγερν, είτε εντός, είτε και εκτός έδρας. Γι' αυτό θα προτιμήσουμε τη νίκη της Μπάγερν αλλά και να σκοράρει η Κολωνία. Το διπλό με το Goal / Goal έχει απόδοση 2.20.

Συνεχίζουμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μονακό. Μιλάμε για ένα κλασσικό ντέρμπι των τελευταίων ετών, με δεδομένο πως οι δύο ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά την τελευταία δεκαετία. Οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν περισσότερο από δύο μήνες αλλά βρήκαν τον δρόμο για την κορυφή του πίνακα. Το σύνολο του Λουίς Ενρίκε μετρά πέντε συνεχόμενες νίκες πριν τη διακοπή, ενώ σε όλες σκόραρε ακριβώς τρία γκολ. Κορυφαίος φυσικά δεν είναι άλλος από τον Κιλιάν Εμπαπέ που έχει φτάσει τα 13 γκολ (σε 12 αγωνιστικές), ενώ έβαλε τρία και στο πολυσυζητημένο παιχνίδι της Εθνικής του ομάδας κόντρα στο Γιβραλτάρ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μονακό από την άλλη ψάχνεται το τελευταίο διάστημα. Το επιθετικό ποδόσφαιρο του Χούτερ δεν αποδίδει τον τελευταίο μήνα τα μέγιστα, με τους Μονεγάσκους να μετρούν τρία σερί under για πρώτη φορά στη σεζόν. Λευκή ισοπαλία με τη Χάβρη το πιο πρόσφατο, με τη διακοπή να κρίνεται αναγκαία στην περίπτωσή της Μονακό. Θυμίζουμε πως οι φιλοξενούμενοι είναι τρεις πόντους πίσω από την Παρί, ενώ είναι πολύ σημαντική αγωνιστικά η απουσία του βασικού μέσου Φοφανά.

Και οι δύο ομάδες είχαν πάρα πολλούς διεθνείς που έλειπαν στη διάρκεια της διακοπής των Εθνικών ομάδων. Το γκολ πάντως το έχουν εύκολα και οι δύο, οπότε θα πάμε, λογικά, σε παιχνίδι ανοιχτό με το Over 3,5 να φτάνει στο 2.03.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κολωνία – Μπάγερν Μονάχου: 2 και Goal/Goal (απόδοση 2.20), 21:30
  • Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό: Over 3,5 (απόδοση 2.03), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος στις υψηλότερες αποδόσεις!

Κάνε follow το NEO Instagram του SPORT24

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ