BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Τα γκολ στη Ζιρόνα και η κατάσταση της Έβερτον

Ο Κριστιάν Στουάνι της Ζιρόνα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Ρεάλ για τη La Liga 2022-2023 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2023
Ο Κριστιάν Στουάνι της Ζιρόνα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Ρεάλ για τη La Liga 2022-2023 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2023 © 2023/JOSE BRETON/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις στην La Liga και την Έβερτον σε αποδόσεις που αγγίζουν το 2.70.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την αναμέτρηση της Ζιρόνα με την Βαλένθια. Οι γηπεδούχοι πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Μπιλμπάο, έχοντας κέρδος βάσει της εικόνας του αγώνα. Κάτι που έχουμε εντοπίσει είναι πως αποτελεί την ομάδα, η οποία κάνει το λιγότερο ροτέισον στην Πριμέρα, με τον Μίτσελ να στηρίζεται σε μόλις 14 παίκτες!

Όχι και ό,τι καλύτερο αν λάβουμε υπόψιν ότι είμαστε στην 15η αγωνιστική σε σύνολο 38. Η Βαλένθια ήταν σαν να έπαιζε “φιλικό” με τη Θέλτα (0-0), όπου σε 90+6 λεπτά αγώνα έκανε μόλις μία τελική στην εστία! Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως είχε κλεισμένο έναν εξαιρετικό παίκτη της Φερόλ (Κάρλος Βιθέντε) για τον Ιανουάριο, αλλά ο ιδιοκτήτης Λιμ δεν προχώρησε την μεταγραφή, μιας και δεν ήθελε να δώσει τα 600.000 ευρώ που χρειάζονται για να πάει ο ποδοσφαιριστής στο Μεστάγια!

Η Ζιρόνα είναι το φαβορί για σήμερα, με βάση τις αποδόσεις, παρά το γεγονός ότι η Βαλένθια έχει τη φανέλα και την παράδοση (2/3 νίκες στο Μοντιλίβι). Παρόλα αυτά, κρίνουμε χαμηλή την απόδοση του 1 (στο 1,70 μέσο όρο) αν και οι νυχτερίδες κατεβαίνουν χωρίς τον αρχηγό τους, Γκαγιά (α. 12/1). Περιμένουμε την αντίδραση των Καταλανών έπειτα από το 1-1 με την Μπιλμπάο. Η φιλοξενούμενη βρήκε δίχτυα στα 4/4 εκτός έδρας παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Η γηπεδούχος έμεινε άσφαιρη εντός μόνο με τη Ρεάλ Μαδρίτης (0-3) φέτος. Μπορούν να σκοράρουν αμφότερες. Το Goal/Goal βρίσκουμε στο 1.80.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Έβερτον. Πρώτη εντός έδρας ήττα για τους γηπεδούχους στο πρωτάθλημα (3-2 από την Μπράιτον), με τη γενικότερη εικόνα της πάντως μπροστά στο κοινό της να είναι εξαιρετική ως τώρα (2-3-1). Τα ζαχαρωτά παρουσιάστηκαν σαφώς επηρεασμένοι από την αφαίρεση των 10 βαθμών και γνώρισαν βαριά ήττα με 3-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αξίζει να αναφέρουμε εδώ ότι πριν από την τιμωρία αυτή έτρεχε σερί 3-1-1.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Έβερτον είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά την ποινή που της επιβλήθηκε και η αλήθεια είναι πως έχει δύσκολο έργο τώρα, καθώς πηγαίνει σε μία από τις καλύτερες έδρες του πρωταθλήματος. Ιδανική συγκυρία για να επιστρέψει στις νίκες η Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία δεν είναι αμελητέα ποσότητα και στο σπίτι της αν μη τι άλλο το πρόσωπο που παρουσιάζει είναι αξιοζήλευτο. Θα πάμε λοιπόν στον άσο του 2.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ζιρόνα - Βαλένθια: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 15:00
  • Νότιγχαμ Φόρεστ - Έβερτον: 1 (απόδοση 2.75), 19:30

Όλη η Ευρώπη παίζει στο BetMarket.gr με προγνωστικά στοιχήματος από τους αγώνες των κορυφαίων πρωταθλημάτων, σύγκριση αποδόσεων και μελετημένα προγνωστικά!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ