BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Τα γκολ στη Λεωφόρο και στο Βιγιαμαρίν

Ο Ίσκο της Μπέτις πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σπάρτα για τη φάση των ομίλων του Europa League 2023-2024 στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν", Σεβίλλη | Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023
Ο Ίσκο της Μπέτις πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σπάρτα για τη φάση των ομίλων του Europa League 2023-2024 στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν", Σεβίλλη | Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023 © 2023/JOSE BRETON/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τη Stoiximan Super League και την Primera Division, εκεί όπου τα γκολ έχουν τον πρώτο λόγο.

Ξεκινάμε από τη Stoiximan Super League και την αναμέτρηση στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Αστέρα Τρίπολης. Οι πράσινοι συνεχίζουν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας betsson, μετά και την πρόκριση στα πέναλτι επί του Ολυμπιακού. Σίγουρα βέβαια η εξέλιξη του αγώνα της Τετάρτης στο Γ. Καραϊσκάκης επιβάρυνε τους παίκτες, πολλοί από τους οποίους αποχώρησαν με προβλήματα. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο κι έτσι αναμένεται να αγωνιστεί, έχοντας την κατοχή και ελέγχοντας τον ρυθμό του αγώνα. Ο Αστέρας Τρίπολης παραμένει σταθερά στην εξάδα και δείχνει να έχει αρκετές πιθανότητες για να μπει στα playoffs. Την προηγούμενη αγωνιστική πήρε τη νίκη κόντρα στον Βόλο (1-0) και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Εκτός έδρας, οι αριθμοί του είναι αρκετά καλοί και έχει την πέμπτη υψηλότερη βαθμολογική συγκομιδή.

Η παράδοση έχει την ιδιαιτερότητα της στο συγκεκριμένο ζευγάρι, μιας και στα 11 τελευταία παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει μόλις δύο, ο Αστέρας τέσσερα και πέντε έληξαν χωρίς νικητή. Καλός επιθετικά ο Παναθηναϊκός, όμως αμυντικά δεν μπορούμε να πούμε πως πείθει. Την ίδια ώρα, ο Αστέρας σκοράρει αρκετά, όμως και αυτός δεν είναι και τόσο σταθερός στην άμυνα. Συνεπώς, θα πάμε με το Goal/Goal, που είναι σε απόδοση 2.29.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση της Μπέτις με την Μπαρτσελόνα. Οι Ανδαλουσιανοί κέρδισαν πολύ πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 1-0 τη Γρανάδα και άφησαν πίσω τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Αλαβές (0-1) στον προηγούμενο γύρο. Αξίζει να αναφέρουμε πως αυτή ήταν η πρώτη νίκη τους έπειτα από 6 αγώνες και ευελπιστούν σε ανάλογη συνέχεια. Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει στο Κύπελλο, μιας και απέκλεισε την Ουνιονίστας (Γ’, 3-1), η οποία πήρε προβάδισμα στο σκορ και την άγχωσε, καθώς έφτασε μία… ανάσα και από το 2-0! Οι μπλαουγκράνα βέβαια έπαιξαν με αρκετές αλλαγές, αλλά και πάλι δε δικαιολογείται η εμφάνιση που έκαναν.

Προγνωστικά στοιχήματος

Κακή μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την κατάσταση στην Μπαρτσελόνα και κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει πώς θα κατεβαίνει στα εκάστοτε παιχνίδια της για το επόμενο χρονικό διάστημα. Έχει και μεσοβδόμαδα δύσκολη αποστολή στην Μπιλμπάο για το Κύπελλο. Μάλιστα, στα 7/8 ματς δέχθηκε γκολ, δείγμα της κακής ανασταλτικής λειτουργίας. Δεν είναι παράλογο να φάει και σήμερα. Σκόραρε από την άλλη, στις 19/19 επισκέψεις της στο Βιγιαμαρίν! Στις 6/6 έβαλε και τουλάχιστον δύο τέρματα! Θα πάμε, λοιπόν, στο Goal/Goal σε απόδοση 1,66.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης: Goal/Goal (απόδοση 2.29), 19:30
  • Μπέτις - Μπαρτσελόνα: Goal/Goal (απόδοση 1.66), 19:30

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και μελετημένα προγνωστικά!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ