BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Τα γκολ πληρώνουν στο 4,00 στο Περού

Προγνωστικά στοιχήματος: Τα γκολ πληρώνουν στο 4,00 στο Περού
© 2024 DAVID VINCENT/ASSOCIATED PRESS

Η στοιχηματική πρόταση του Betmarket.gr είναι από το Περού και την αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της 9ης αγωνιστικής.

Ιδιαίτερα φτωχό και το σημερινό κουπόνι, οπότε τα μάτια μας στρέφονται στην Λατινική Αμερική και στο Περού όπου έχει μια αναμέτρηση με ιδιαίτερη αξία. Η Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο αντιμετωπίζει την Κομερσιάντες Ουνίδος.

Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ανακατατάξεις στο ρόστερ τους και ουσιαστικά ζημιώθηκαν στο μεταγραφικό παζάρι. Ο τεχνικός Αμελί ξεκίνησε στον πάγκο, όμως λόγω των κάκιστων επιδόσεων της ομάδας στις πρώτες 5 αγωνιστικές (1-0-4) η διοίκηση τον απομάκρυνε και τη θέση του πήρε ο Ρεντίν, ο οποίος ναι μεν δεν έχει εμπειρία από το πρωτάθλημα, τα πρώτα δείγματα του, όμως, είναι ελπιδοφόρα (1-1-1 το σερί και πρόκριση στους ομίλους του Κόπα Σουνταμερικάνα). Τα προβλήματα στον ανασταλτικό τομέα, βέβαια, παραμένουν, με το σύνολο του να δέχεται πολύ εύκολα φάσεις και τέρματα (5 τέρματα παθητικό σε 3 αγωνιστικές με τον Ρεντίν κάτω από την τεχνική της ηγεσία). Κάτι που πρέπει να αλλάξει αν θέλει να έχει βλέψεις για παραπάνω πράγματα.

Η Κομερσιάντες Ουνίδος αποτελεί μία ιδιαίτερη περίπτωση του φετινού πρωταθλήματος. Στα χαρτιά διαθέτει ένα από τα αδύναμα ρόστερ της κατηγορίας, όμως ο τεχνικός Σιλβέστρι κάνει εξαιρετική δουλειά, με την ομάδα του να αγωνίζεται χωρίς φόβο και να σκοράρει κατά ριπάς (15 τέρματα έχει πετύχει σε 8 ματς και αποτελεί τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας). Αν ήταν και λίγο πιο προσεκτική ανασταλτικά (15 τέρματα παθητικό) θα μπορούσε εύκολα να φιγουράρει και πιο πάνω από την πέμπτη θέση που βρίσκεται.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Γκαρσιλάσο έχει θέματα, ιδιαίτερα ανασταλτικά, με την άμυνα της να είναι αρκετά χαμηλού επιπέδου. Ο Ρεντίν θα χρειαστεί χρόνο για να φτιάξει τα κακώς κείμενα και απέναντι σε μία ομάδα που αγωνίζεται με άγνοια κινδύνου και μετουσιώνει σε τέρματα την παραμικρή ευκαιρία που θα της παρουσιαστεί θα έχει θέμα. Το διπλό παίζεται σε υψηλές τιμές (στο 5,50 κατά μέσο όρο), αλλά επειδή αμυντικά και η Ουνίδος δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, θα προτιμήσουμε τα γκολ της, με το Over 1,5 να παίζεται στο 4,00. Στο κάτω κάτω μιλάμε για τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, η οποία πετυχαίνει 1,87 γκολ/ματς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο – Κομερσιάντες Ουνίδος: Over 1,5 γκολ Κομερσιάντες Ουνίδος (απόδοση 4.00),

Στο Betmarket.gr θα βρείτε ειδικά στοιχήματα, μελετημένα προγνωστικά και αναλύσεις για τα κορυφαία πρωταθλήματα με σύγκριση αποδόσεων από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ