TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Συνεχίζει με φτερά στα πόδια η Πατσούκα, υπερβολικό το 3.29

Ο Ερικ Σάντσες πανηγυρίζει με τον γκολκίπερ της Πατσούκα Ουστάρι κόντρα στην Τολούκα
Ο Ερικ Σάντσες πανηγυρίζει με τον γκολκίπερ της Πατσούκα Ουστάρι © 2022 MOISES CASTILLO/ASSOCIATED PRESS

Η δράση στο Μεξικό επέστρεψε για τα καλά με το Κλαουσούρα και για τη δεύτερη αγωνιστική της λίγκας η Τίγκρες φιλοξενεί την Πατσούκα σ’ ένα άκρως δυνατό σταύρωμα. Ποντάρισμα σε απόδοση 3.29.

Η Τίγκρες βρίσκεται στην εποχή του Κόκα και προσπαθεί να αφομιώσει τη φιλοσοφία του, σαφώς είναι νωρίς ακόμα και όπως θα ψάχνεται αυτός, θα ψάχνονται και οι παίκτες του. Η Τίγκρες έχει το μέταλλο και το ταλέντο για να διαπρέψει, αλλά ομολογουμένως δεν έθελξε στην πρεμιέρα. Ξεγελάει το 3-0 στην έδρα της Σάντος Λαγκούνα, η οποία την περσινή σεζόν έχει πολλά ups and downs. Δυσκολεύτηκε κάπως. Προηγήθηκε στο 7’, από το 62’ έπαιζε με παίκτη παραπάνω και στο τελευταίο δεκάλεπτο πέτυχε τα άλλα δύο γκολ.

Πιο υψηλός ο βαθμός επικινδυνότητας του σημερινού αγώνα. Η Πατσούκα δεν παίζεται. Έχει ακόμα φτερά στα πόδια της από το Απερτούρα, που στους τελικούς σκόρπισε με συνολικό σκορ 8-2 την Τολούκα, ενώ στα ημιτελικά είχε αφήσει εκτός τη Μοντερέι με συνολικό σκορ 6-2. Στην πρεμιέρα του Κλαουσούρα κέρδισε 5-1 την Πουέμπλα. Το σκορ εδώ είναι ενδεικτικό της εικόνας της, ήταν επιβλητική, έκανε ό,τι ήθελε και απέδειξε την κλάση της σ’ ένα επικίνδυνο αντίπαλο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Πατσούκα παραδοσιακά δυσκολεύεται στην έδρα της Τίγκρες, αλλά έχει ακόμα τη φόρα του Απερτούρα, ήταν εντυπωσιακή στην πρεμιέρα με την Πουέμπλα, έχει ακόμα τη… φλόγα του προηγούμενου πρωταθλήματος. Η Τίγκρες είναι ποιοτική ομάδα, αλλά θα χρειαστεί χρόνο με τον Κόκα. Υπερκοστολογημένο το 3.29 του διπλού, αξίζει το ρίσκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τίγκρες - Πατσούκα: 2 (απόδοση 3.29), 03:05
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ