ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

 Προγνωστικά στοιχήματος: Στοίχημα στα γκολ

Ο Πασκάλ Γκρος της Μπράιτον πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μαρσέιγ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2023-2024 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023
Ο Πασκάλ Γκρος της Μπράιτον πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μαρσέιγ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2023-2024 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023 © 2023//DANIEL COLE/AP IMAGES

Τελευταία αγωνιστική στους ομίλους Europa και Conference League, ναι μεν το στοιχηματικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται ως επί το πλείστον στα σενάρια και το κίνητρο, όμως έχει ζουμί και το παιχνίδι με τα γκολ. Είτε σε σταυρώματα όπου αμφότερες κυνηγούν κάτι, είτε και σε αυτά όπου υπάρχει βαθμολογική αδιαφορία.

Ξεκίνημα από το 2ο όμιλο του Europa League και το Μπράιτον – Μαρσέιγ. Παιχνίδι που η Μπράιτον καίγεται για τη νίκη-πρωτιά, μια ομάδα με διαχρονικά επιθετική φιλοσοφία και τρομερό ταλέντο σε όλες τις γραμμές. Από δύο γκολ στα 4/5 ματς του ομίλου, χορταστικό το πρώτο ματς στη Μασσαλία με το 2-2. Η Μαρσέιγ έχει λυθεί και πολύ μάλιστα επιθετικά στη διοργάνωση και ήδη μετράει 14 γκολ, ενώ έχει ζεστό και τον Ομπαμεγιάνγκ. Στο 1.85 παίζει το combo Goal/Goal & Over 2,5.

Από την ίδια διοργάνωση και τον 3ο όμιλο, κάνουμε στάση στην Κύπρο και το Άρης Λεμεσού – Σπάρτα Πράγας. Νίκη με 2+ γκολ διαφορά θέλει ο Άρης για την 3η θέση, αναγκασμένος να πάρει ρίσκα, ενώ στον 1,5 χρόνο του Σπιλέφσκι στον πάγκο του, έχει βγάλει φουλ επιθετική φιλοσοφία. Πίσω πάντως δεν εμπνέει καμιά σιγουριά και από την πλευρά της η Σπάρτα, που θέλει κι αυτή νίκη, έχει τα όπλα για να βρει δίχτυα. Το έχει κάνει στα 5/6 τελευταία ευρωπαϊκά, αλλά και στα ως τώρα δύο εκτός του ομίλου. Και εδώ με το βλέμμα στο combo Goal/Goal & Over 2,5 σε απόδοση 1.90.

Σκοράρει για πλάκα

Και κλείνουμε με το Europa League και τον 8ο όμιλο, κοιτώντας το Λεβερκούζεν – Μόλντε. Η Μόλντε έχει πάρα πολύ λίγες πιθανότητες, όμως παράλληλα έχει την ευκαιρία να παίξει για τις εντυπώσεις κόντρα σε μια από τις πλέον φορμαρισμένες και δυνατές ομάδες φέτος στην Ευρώπη. Για τις εντυπώσεις και δίχως σκοπιμότητα. Η Λεβερκούζεν σκοράρει κυριολεκτικά για… πλάκα, ενώ και όσοι παίκτες πάρουν την ευκαιρία τους από τον Αλόνσο, έχουν κίνητρο να δείξουν πράγματα. Στη λογική ενός ανοιχτού παιχνιδιού, πάμε στο εύρος των 4-6 γκολ στο 2.20.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τέλος, στο Conference League μένουμε στον 3ο όμιλο με το Βικτόρια Πλζεν – Αστάνα. Σε εξαιρετική κατάσταση οι Τσέχοι, σκοράρει σε οκτώ συνεχόμενους αγώνες, ενώ ο τεχνικός της θα προβεί σε rotation αφού είναι εξασφαλισμένη η 1η θέση. Η Αστάνα καίγεται για τους πόντους, αναγκαστικά θα παίξει ανοιχτά, με γκολ στα 3/4 τελευταία εκτός έδρας, έχει την εμπειρία για να βρει τρόπο να σκοράρει. Το Goal/Goal στο 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπράιτον – Μαρσέιγ: Goal/Goal & Over 2,5 (1.85), 22:00
  • Άρης Λεμεσού – Σπάρτα Πράγας: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.90), 22:00
  • Λεβερκούζεν – Μόλντε: 4-6 γκολ (απόδοση 2.20), 19:45
  • Βικτόρια Πλζεν – Αστάνα: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ