BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Στοίχημα με δύο καλοπληρωμένα Goal/Goal και ένα ρίσκο στο 3.10

Ο Βλάντιμιρ Βάις τεχνικός της Σλόβαν Μπρατισλάβας
Ο Βλάντιμιρ Βάις τεχνικός της Σλόβαν Μπρατισλάβας IN TIME

Ο δρόμος προς τους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων έχει ανοίξει με την προκριματική φάση και τα φαβορί των ρεβάνς έχουν να αντιμετωπίσουν δύσκολες συνθήκες. Δύο επιλογές από την Τετάρτη και μια από την Πέμπτη.

Πρώτος προκριματικός γύρος Champions League, πράξη β’. Είδαμε τι έκαναν οι ομάδες στην πρώτη πράξη, κάποια τοπία έγιναν ξεκάθαρα, κάποια πιο θολά. Οι πρώτοι προκριματικοί γύροι κρύβουν πάντοτε παγίδες, καθώς ορισμένες φορές η εμπειρία δεν είναι αρκετή. Ξεπροβάλλουν ομάδες άκρως επικίνδυνες, ενώ άλλες έχουν περισσότερο ρυθμό στα πόδια τους.

Στο Λουξεμβούργο η Σουίφτ κοντράρεται με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, σε καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει ξεκινήσει το εγχώριο πρωτάθλημα. Η γηπεδούχος ήταν κάτι παραπάνω από φιλότιμη στο πρώτο ματς, πήρε το 1-1 και μαζί με το Χ και ηθικό για τη ρεβάνς. Δεν έδειξε να διστάζει ή να φοβάται να κάνει παιχνίδι. Προηγήθηκε με πέναλτι στο 22’, τρία λεπτά αργότερα ισοφαρίστηκε, ενώ για ένα ολόκληρο ημίχρονο έπαιζε με παίκτη παραπάνω.

Αξιόλογη η εικόνα της, ειδικά εάν αναλογιστούμε πως είναι μόλις η τρίτη φορά που παίζει Ευρώπη. Η μόνιμη πρωταθλήτρια Σλοβακίας την τελευταία πενταετία είναι πιο ποιοτική ομάδα, ο Βάις είναι ένας έμπειρος τεχνικός, αλλά η ομάδα του έδειξε να βραχυκυκλώνει ανά διαστήματα. Θα λείψει και ο πολύτιμος χαφ Κούτσκα λόγω τιμωρίας. Δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί η γηπεδούχος, θα προσπαθήσει να διορθώσει το λάθος που έγινε στο πρώτο ματς η Σλόβαν, αλλά το ματς κρύβει παγίδες. Θα προτιμήσουμε τα γκολ, στο 1.70 το Goal/Goal στη Stoiximan κρίνεται ως μια αξιόλογη επιλογή.

Σκούρα τα πράγματα για τον Πέτεφ

Καλά καλά δεν ξεκίνησε η σεζόν για τη Λουντογκόρετς και ο Ιβάιλο Πέτεφ νιώθει πίεση στον πάγκο της βουλγάρικης ομάδας. Ο άλλοτε τεχνικός της ΑΕ Λεμεσού και της Ομόνοιας μεταξύ άλλων καλείται να γυρίσει το κλίμα που πάει να δημιουργηθεί στα πρώτα επίσημα ματς της σεζόν. Η Λουντογκόρετς είναι από τις παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας, διαθέτει ένα κράμα γηγενών και ξένων παικτών, κυρίως Λατίνων και οι προσδοκίες είναι πάντα υψηλές.

Στο πρώτο ματς έχασε 2-0 από την Μπαλκάνι στο Κόσοβο σ’ ένα ματς που μπήκε νωθρά και ρόλαρε από το δεύτερο γκολ και έπειτα (55’). Ανταγωνιστικοί, φιλότιμοι και με διάθεση για να κάνουν παιχνίδι οι Κοσοβάροι. Μόνο εύκολο δεν είναι το ματς, ενώ η βουλγάρικη ομάδα έχασε και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από την Κρούμοβγκαρντ με 3-1 εκτός έδρας δίχως να ενθουσιάσει. Η Λουντογκόρετς είναι πιο έμπειρη ομάδα, δεν έχει βρει τα πατήματά της όμως, ενώ οι Κοσοβάροι έδειξαν πολύ σκληροί. Αξίζει το ρίσκο στο Χ2 που κυκλοφορεί στο 3.10 στη Stoiximan.

Γκολ σε ουδέτερο

Στο Μπακού θα λύσουν τις διαφορές τους Ντιναμό Μινσκ και Ζελέζνιτσαρ την Πέμπτη το βράδυ για τα προκριματικά του Europa Conference League. Λόγω του πολέμου στην Ουκρανία το παιχνίδι δεν διεξάγεται στη Λευκορωσία, αλλά στο ουδέτερο Αζερμπαϊτζάν. Ματσάρα και ροντέο το πρώτο παιχνίδι.

Οι Βόσνιοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, έκανε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά τα έκαναν μούσκεμα και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 στο 51’, τελικά με δύο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο έφεραν την ισορροπία για να διαμορφώσουν το τελικό 2-2. Πιο έμπειροι οι Λευκορώσοι με διαδοχικές παρουσίες στα προκριματικά έστω, ωστόσο θα πρέπει να νιώθουν και τυχεροί. Σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς οι τυπικά γηπεδούχοι, αφού το εγχώριο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 14η αγωνιστική, ενώ η Ζελέζνιτσαρ ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα σε λίγες μέρες. Αναμένεται ματς ροντέο με βάση τις ευκαιρίες που είδαμε από τις δύο πλευρές στο πρώτο παιχνίδι. Στο 1.72 στη Stoiximan το Goal/Goal, δίκαιο.

*** Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ