BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Στοίχημα με απόδοση 17.00 στη Σκωτία και 8.50 στην Ιταλία

Ο Φουρουχάσι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε
Ο Φουρουχάσι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε @ 2022 SCOTT HEPPELL / AP IMAGES

Όλα τα φώτα στο κουπόνι του Σαββάτου πέφτουν στο Old Firm. Σέλτικ και Ρέιντζερς διασταυρώνουν τα ξίφη τους, σε μία μάχη που θα κρίνει πολλά για τον φετινό τίτλο.

Αν μάλιστα κανείς θυμηθεί τις προηγούμενες, αρκετά πιο αδιάφορες βαθμολογικά μεταξύ τους αναμετρήσεις, θα καταλάβει το πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι.

Η Ρέιντζερς θα μπει στο γήπεδο ούσα πιο ήρεμη ψυχολογικά, με πολύ ανώτερη φόρμα και ψυχολογία. Έχει μειώσει στο ελάχιστο εξάλλου τη διαφορά από τη μεγάλη της αντίπαλο και αν κερδίσει τα ματς που χρωστάει, θα ανέβει εκείνη στην κορυφή. Έχουν μαζευτεί όμως απουσίες, ειδικά στο κέντρο και αυτό μειώνει την αξία της καθαρής κόντρας.

Δεν πείθει απόλυτα η Σέλτικ, κέρδισε επαγγελματικά τις Λίβινγκστον (2-0) και Νταντί (3-0), όμως προηγουμένως έτρεχε σερί δύο ηττών, που επέτρεψε στη Ρέιντζερς να τη φτάσει στη βαθμολογία. Χωρίς τον κομβικό στόπερ Κάρτερ-Βίκερς θα κατέβει λογικά στο γήπεδο.

Σε πρώτη φάση, κοιτάμε προς τη διπλή ευκαιρία της Ρέιντζερς, η οποία έχει το μομέντουμ για να πάρει κάτι μέσα στην έδρα μιας Σέλτικ, που δεν τρομάζει όπως άλλες χρονιές. Από εκεί και πέρα, θα πάμε σε δύο επιλογές σκόρερ. Μάστερ στο να βρίσκει δίχτυα σε ντέρμπι ο Φουρουχάσι για τη Σέλτικ, δεν βιώνει και την πιο παραγωγική σεζόν του, όμως το γεγονός πως έχει σκοράρει έξι γκολ στα τελευταία πέντε ματς όπου ξεκίνησε βασικός κόντρα στη Ρείντζερς, τα λέει όλα.

Από την άλλη πλευρά, πρώτη επιλογή είναι ο φορμαρισμένος Σίμα. Ο ταχύτατος Σενεγαλέζος φορ αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση επιθετικά για τη Ρέιντζερς και αν αναλογιστεί κανείς πως θα λείπει στο μεγαλύτερο μέρος του Γενάρη λόγω του Κόπα Άφρικα, σίγουρα θα θελήσει να αφήσει το αποτύπωμά του σε ένα ντέρμπι πριν λείψει από τις υποχρεώσεις της ομάδας. Στο 17,00 οι τρεις αυτές επιλογές συνδυασμένες.

Πάμε και στο Γιουβέντους – Ρόμα. Από οριακή νίκη στο 2-1 επί της Φροζινόνε η πρώτη, μπορεί να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή στο -2, μετά την γκέλα της Ίντερ κόντρα στην Τζένοα. Μεγάλη νίκη για τη Ρόμα στο 2-0 (76’, 90+6’) επί της Νάπολι, ματς με ελάχιστο θέαμα, εκμεταλλεύτηκε τις δύο κόκκινες του αντιπάλου (66’, 87’).

Προγνωστικά στοιχήματος

Το έχει ένα προβάδισμα η Γιουβέντους, η οποία είναι ατσάλινη αμυντικά στην έδρα της και στην επίθεση βρίσκει το γκολ με κάποιον τρόπο, ενώ έχει δυναμική και στις στημένες φάσεις. Με αδυναμίες στον δρόμο η Ρόμα, το παθητικό της παιχνίδι δεν της επιτρέπει να απειλεί με συνέπεια.

Εντυπωσιακή η ροπή της Γιουβέντους στα εντός έδρας Χ ημίχρονα, 6/8 μετρά και σε ένα ματς που αναμένεται κλειστό, δεν αποκλείεται να δούμε ακόμα ένα. Υπάρχει ενδιαφέρον και στα κόρνερ, η Ρόμα επιτρέπει μονάχα 3.24 κατά της, την ίδια στιγμή που η γηραιά κυρία κερδίζει 5.00 ανά αγώνα. Μπορούμε να ψάξουμε το Under 5 κόρνερ της Γιουβέντους, το οποίο ανεβάζει το bet builder μας στο 8,50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σέλτικ – Ρέιντζερς: Χ2 & Φουρουχάσι, Σίμα να σκοράρουν (απόδοση 17.00), 14:30
  • Γιουβέντους – Ρόμα: Χ ημίχρονο/1 τελικό & Γιουβέντους Under 5 κόρνερ (απόδοση 8.50), 21:45
TAGS BIG GAMES BET ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ