ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Στο FA Cup το μυαλό της Μπρίστολ Σίτι, ευκαιρία για τη Λιντς

Προγνωστικά Στοιχήματος: Στο FA Cup το μυαλό της Μπρίστολ Σίτι, ευκαιρία για τη Λιντς
© 2023 AP PHOTO/RUI VIEIRA

H Λιντς δίνει μάχη για την άνοδο στην Premier League και σήμερα έχει μια καλή ευκαιρία να κάνει ένα ακόμη βήμα προς τη… Γη της Επαγγελίας.

Στη φετινή Championship η Λέστερ έχει ξεχωρίσει και θα καταλάβει τη μία από τις δύο θέσεις της αυτόματης ανόδου. Όσο για τη δεύτερη, θα γίνει μεγάλη μάχη, μεταξύ Ίπσουιτς (2η με 59 βαθμούς), Σαουθάμπτον (3η με 58) και Λιντς (4η με 57). Η Λιντς έχει μπει πολύ δυνατά στο 2024, με τέσσερις νίκες σε τέσσερα ματς, και τώρα έχει μια καλή ευκαιρία να κάνει και το πέντε στα πέντε. Όχι βέβαια γιατί η Μπρίστολ Σίτι είναι κακή ή προβληματική ομάδα. Όχι, η Μπρίστολ Σίτι είναι μια νεανική ομάδα με ταλέντο και προοπτική και η 13η θέση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή καθόλου ευκαταφρόνητη σε μια πολύ δύσκολη κατηγορία με πολλά μεγάλα ονόματα.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Η ευκαιρία της Λιντς έγκειται στις ιδιαιτερότητες του αγγλικού προγράμματος, το οποίο αυτή την περίοδο είναι επιβαρυντικό και ταυτόχρονα… αποπροσανατολιστικό για την Μπρίστολ Σίτι. Η Μπρίστολ Σίτι έπαιξε μεσοβδόμαδα, την Τρίτη, δύσκολο εκτός έδρας ματς στο Κόβεντρι (2-2), παίζει τώρα Παρασκευή με τη Λιντς και στο επόμενο μεσοβδόμαδο, την Τετάρτη, έχει ίσως το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς, τον εκτός έδρας επαναληπτικό με τη Nότιγχαμ για τον 4ο γύρο του FA Cup, μετά το 0-0 των δύο ομάδων την περασμένη Παρασκευή στο Μπρίστολ.

Έτσι κι αλλιώς για ομάδες επιπέδου της Μπρίστολ Σίτι το FA Cup και ειδικά ένα ματς κόντρα σε ομάδα Premier είναι εξ ορισμού πολύ σημαντικό, αλλά ειδικά αυτό το Νότιγχαμ – Μπρίστολ Σίτι της Τετάρτης είναι ακόμη περισσότερο. Κι αυτό, πολύ απλά, γιατί η ομάδα που θα περάσει θα αντιμετωπίσει στον 5ο γύρο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ, που για τη διοίκηση της Μπρίστολ Σίτι μεταφράζεται κυριολεκτικά σε… τζακ ποτ.

Και η Λιντς βέβαια έχει επαναληπτικό κυπέλλου μεσοβδόμαδα (στο Πλίμουθ), όμως, πρώτον, η Λιντς δεν είχε παιχνίδι στο μεσοβδόμαδο που ματς πέρασε και, δεύτερον και σημαντικότερον, για τη Λιντς η προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος στην Premier, και όχι το κύπελλο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπρίστολ Σίτι – Λιντς: 2 (απόδοση 1.73) 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ