ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Στο χέρι της AZ η πρόκριση

Ο άσος της Φράιμπουργκ, Βιντσέντσο Γκρίφο σε παιχνίδι της Bundesliga με τη Βόλφσμπουργκ
Ο άσος της Φράιμπουργκ, Βιντσέντσο Γκρίφο σε παιχνίδι της Bundesliga ©2022 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Μπέτις - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φράιμπουργκ - Γιουβέντους και Άλκμααρ - Λάτσιο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 4-1 της Μπέτις στο Old Trafford και απλοποίησε τη ρεβάνς στη Σεβίλλη (19:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Οι "κόκκινοι διάβολοι" έδειξαν αποφασισμένοι να βγάλουν αντίδραση, μετά το ντροπιαστικό 7-0 στο Anfield και ουσιαστικά εξασφάλισαν την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League, από το πρώτο παιχνίδι.

Η Μανουέλ Πελεγκρίνι δήλωσε πως η ομάδα του δεν πρόκειται να καταθέσει τα όπλα, ωστόσο μοιάζει σχεδόν απίθανο οι Σεβιγιάνοι να κερδίσουν με τρία γκολ διαφορά τη Γιουνάιτεντ, έχοντας μάλιστα εκτός και τον Φεκίρ.

Ο Έρικ Τεν Χαγ δεν θα έχει απόψε στη διάθεσή του, τον άρρωστο Αντονι, ωστόσο αναμένεται να κατεβάσει καλή ενδεκάδα, με κανονικά μέσα τους Φερνάντες και Ράσφορντ. Τη θέση του Βραζιλιάνου αναμένεται να πάρει ο Σάντσο, ενώ βασικός θα είναι και ο Κασεμίρο, δεδομένου ότι θα λείψει από τα επόμενα ματς του πρωταθλήματος λόγω τιμωρίας.

Ο 31χρονος χαφ αποβλήθηκε την Κυριακή, στο 0-0 με τη Σαουθάμπτον, αφήνοντας τη Γιουνάιτεντ με δέκα παίκτες για πάνω από μία ώρα. Πριν το ματς με τους "άγιους", οι "κόκκινοι διάβολοι" μετρούσαν 7/9 Over 2,5.

Αντίστοιχα, η Μπέτις εμφάνισε έξι Over 2,5 στα τελευταία οκτώ επίσημα παιχνίδια της. Στο 1.70 να σημειωθούν και απόψε πάνω από δύο γκολ.

Προγνωστικά Europa League

Με προβάδισμα ταξίδεψε και η Γιουβέντους στη Γερμανία (19:45 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24), όχι όμως ασφαλείας, μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα, στο Τορίνο, επί της Φράιμπουργκ. Η "μεγάλη κυρία" είχε τον απόλυτο έλεγχο (xGoals 1,84-0,07) και φαινόταν πως ήταν θέμα χρόνου να βρει ένα γκολ. Παρόλα αυτά, μετά το τέρμα του Ντι Μαρία, η ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι δεν δημιούργησε περαιτέρω κινδύνους στη γερμανική εστία.

Έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση, η Φράιμπουργκ έμεινε τελικά ικανοποιημένη, που έχασε μόνο με 1-0 και η πρόκριση παρέμεινε ανοιχτή. Φυσικά, η Γιουβέντους εξακολουθεί να είναι το απόλυτο φαβορί, στο 1.20, ωστόσο στο Europa-Park το σύνολο του Κρίστιαν Στράιχ αναμένεται πολύ πιο θαρραλέο και ανταγωνιστικό.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι η Φράιμπουργκ είναι αήττητη εντός έδρας 15 σερί επίσημα ματς (10-5-0) για όλες τις διοργανώσεις. Επίσης, δεν μπορεί να αγνοηθεί η δίψα που αναμένεται να δείξουν στη ρεβάνς οι Γερμανοί. Η Φράιμπουργκ παίζει για πρώτη φορά στους "16" ευρωπαϊκής διοργάνωσης και για πρώτη φορά υποδέχεται ένα τόσο μεγάλο όνομα όπως η Γιουβέντους.

Άπαντες στο σύλλογο παραδέχονται πως το αποψινό ματς είναι το πιο σημαντικό στην ιστορία της Φράιμπουργκ σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αυτό από μόνο του δημιουργεί πολύ ιδιαίτερες συνθήκες.

Επίσης, θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας ότι είναι αβέβαιο αν θα ξεκινήσει βασικός ο Ντι Μαρία, που έχει πετύχει τα τέσσερα τελευταία γκολ της Γιουβέντους στο Europa League. Ο Αργεντινός άσος ήταν αμφίβολος για την αποψινή αναμέτρηση, αλλά τελικά έκανε κανονικά το ταξίδι στη Βάδη-Βυτερμβέργη, με τον Αλέγκρι πάντως να τονίζει ότι δεν είναι έτοιμος για να βγάλει 90λεπτο.

Υπό αυτές τις συνθήκες είναι προτιμότερο να αφήσουμε στην άκρη το φαβορί διπλό, στο 2.35-2.40 και να στραφούμε σε κάποια ειδική επιλογή. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το anytime του Βιντσέντσο Γκρίφο σε τιμές τετραπλασιασμού. Ο Ιταλός άσος πραγματοποιεί φέτος την κορυφαία σεζόν της καριέρας του με 14 γκολ σε Bundesliga και Ευρώπη. Είναι ο εκτελεστής των φάουλ και των πέναλτι για τη Φράιμπουργκ και το γεγονός ότι παίζει απέναντι σε μία ομάδα της πατρίδας του, του δίνει έξτρα κίνητρο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Conference League

Στο Europa Conference League, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η αναμέτρηση της Άλκμααρ, των Παντελή Χατζηδιάκου και Βαγγέλη Παυλίδη, κόντρα στη Λάτσιο (22:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Την περασμένη εβδομάδα, η ολλανδική ομάδα κέρδισε με 2-1 μέσα στο Ολίμπικο, με πρωταγωνιστή τον Παυλίδη, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1 στο 45'.

Ο διεθνής Έλληνας φορ βρίσκεται σε άριστη φόρμα και το επιβεβαίωσε ξανά το Σάββατο, καθώς έδωσε την ασίστ στον Κάρλσον, που πέτυχε το νικητήριο γκολ στην επικράτηση της AZ με 1-0 επί της Γκρόνινγκεν για την Eredivisie.

Ακριβώς αντίθετο είναι το σκηνικό στη Λάτσιο, καθώς ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν μπορεί να υπολογίζει στον δικό του “μπόμπερ”. Ο Τσίρο Ιμόμπιλε είναι τραυματίας και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το κομβικό derby della capitale με τη Ρόμα, την Κυριακή.

Χωρίς τον Ιμόμπιλε, η Λάτσιο έχει σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα. Φάνηκε αυτό και στο 0-0 του Σαββάτου με την Μπολόνια. Γενικά, οι λατσιάλι δυσκολεύονται πολύ στο γκολ και δεν είναι τυχαίο ότι στα τελευταία 11 επίσημα παιχνίδια εμφάνισαν 10 Under 2,5. Μοναδικό Over 2,5 ήταν αυτό κόντρα στην Άλκμααρ.

Με δεδομένη λοιπόν την απουσία του Ιμόμπιλε και συνυπολογίζοντας ότι ο Σάρι αναμένεται να κάνει ροτέισον εν όψει Ρόμα, αφήνοντας εκτός κομβικούς παίκτες όπως ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και ο Λουίς Αλμπέρτο, η AZ έχει μπροστά της μία εξαιρετική ευκαιρία να ολοκληρώσει μία μεγάλη πρόκριση.

Άλλωστε, η Αλκμααρ κάνει φέτος σπουδαία σεζόν, είναι στην τρίτη θέση του ολλανδικού πρωταθλήματος, στο -5 από την κορυφή, προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες και έχει χάσει μόνο από την πρωτοπόρο Φέγενορντ στα τελευταία 15 επίσημα παιχνίδια της! Στο 1.60 να μην ηττηθεί η ομάδα του Πασκάλ Γιάνσεν, η οποία προκρίνεται και με ισοπαλία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φράιμπουργκ – Γιουβέντους: Γκρίφο Anytime (απόδοση 4.00), 19:45
  • Μπέτις – Μάντσεστερ Γ.: Over 2,5 (απόδοση 1.70), 19:45
  • Αλκμααρ – Λάτσιο: 1Χ (απόδοση 1.60), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ