TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με δύο δυάδες

Οι παίκτες της Ουνιόν πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στη Σάλκε
Οι παίκτες της Ουνιόν πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στη Σάλκε 2022 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Δύο καυτά φαβορί και μια δυάδα με απόδοση γύρω στο 5.50 διαλέγει το Total Betting του Match Money από το πρόγραμμα της Πέμπτης, μετά το χθεσινό ταμείο με το 2.10 της Νάπολι.

Σε ό,τι αφορά στα καυτά φαβορί, η λογική είναι πολύ απλή. Δυο ομάδες σαφώς πιο ποιοτικές από τις αντιπάλους τους, που στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι έμειναν στο Χ και στον εντός έδρας επαναληπτικό θέλουν νίκη για την πρόκριση. Φέγενορντ – Σαχτάρ (19:45 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24) και Βιγιαρεάλ – Άντερλεχτ (22:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24) τα δύο ζευγάρια, το πρώτο φυσικά από το Europa League και το δεύτερο από το Conference League.

Στο 1-1 έμειναν και τα δύο πρώτα παιχνίδια σε Πολωνία και Βέλγιο, αλλά και στις δύο περιπτώσεις Φέγενορντ και Βιγιαρεάλ έδειξαν, πέρα από τη θεωρητική ανωτερότητά τους στα χαρτιά, ότι όντως και μέσα στο γήπεδο είναι ένα επίπεδο πάνω από Σαχτάρ και Άντερλεχτ. Και τώρα, σε εντός έδρας επαναληπτικό, όπου μόνο η νίκη τούς δίνει την πρόκριση χωρίς δράματα, είναι απόλυτα φυσιολογικό να δίνονται σε αποδόσεις γύρω στο 1.50.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η δεύτερη σημερινή δυάδα είναι από το Europa League, Φενέρ – Σεβίλλη (19:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24) και η κόντρα των δύο Ουνιόν, Ουνιόν Σεν Ζιλουά και Ουνιόν Βερολίνου (22:00 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24). 2-0 νίκησε η Σεβίλλη τους Τούρκους στο πρώτο ματς, όμως η Φενέρ, πέρα από το αποτέλεσμα, έδειξε ότι δικαιούται να έχει φιλοδοξίες από το ζευγάρι: 0,94-1,84 ήταν τα xGoals. Η πρόκριση φυσικά είναι κάτι δύσκολο για τη Φενέρ, όμως στο καυτό Σουκρού Σαράτσογλου οι Τούρκοι θα τη διεκδικήσουν όσο μπορούν και η φετινή Σεβίλλη δεν είναι η γνωστή Σεβίλλη των τελευταίων χρόνων. Και στο κάτω κάτω βέβαια, οι Ισπανοί προκρίνονται ακόμη και με ήττα με ένα γκολ.

Στην κόντρα των δύο Ουνιόν, το πρώτο ματς και το τελικό 3-3 ήταν… κουφό. Και γιατί καμία από τις δύο δεν είναι έτσι κι αλλιώς ομάδα ροντέο, αλλά και γιατί μιλάμε για παιχνίδι με 3,57-0,78 xGoals. Ανοιχτή τώρα προφανώς η πρόκριση, σε ένα σχετικά σφιχτό σετ πάμε με την καλύτερη ομάδα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φέγενορντ – Σαχτάρ: 1 (απόδοση 1.50) 19:45
  • Βιγιαρεάλ – Άντερλεχτ: 1 (απόδοση 1.45) 22:00
  • Φενέρ – Σεβίλλη: 1 (απόδοση 2.35) 19:45
  • Ουνιόν Σεντ-Ζιλουά – Ουνιόν Βερολίνου: 2 (απόδοση 2.40) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ