ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Στήριγμα στα βαριά χαρτιά

Ο Χιοβάνι Σιμεόνε πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Νάπολι απέναντι στην Ρεάλ | 29 Νοεμβρίου 2023
Ο Χιοβάνι Σιμεόνε πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Νάπολι απέναντι στην Ρεάλ | 29 Νοεμβρίου 2023 @2023 1-1 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Καρέ φαβορί από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Το μεσημέρι για τη Serie A της Ιταλίας, η Νάπολι φιλοξενεί τη Τζένοα. Στο όριο η ήττα με 1-0 από τη Μίλαν για τη Νάπολι, όπου "πλήρωσε" ξανά την επιθετική αφλογιστία αλλά και την απουσία δημιουργίας. Τα περιθώρια στενεύουν στο πρωτάθλημα και έπεσε αρκετά βαθμολογικά. Με βαρύ σκορ (1-4) τερματίστηκε το αήττητο οκτώ αγώνων της Τζένοα. Η Νάπολι καλείται άμεσα να επιστρέψει στις επιτυχίες, να πείσει και να καλύψει το χαμένο έδαφος. Ο άσος στο 1.60.

Για την πρώτη κατηγορία της Γερμανίας ενδιαφέρον υπάρχει στο Βόλφσμπουργκ – Ντόρτμουντ. Ήττα με 1-0 από την Ουνιόν για τους γηπεδούχους, ζόρικες καταστάσεις και 1-4-4 στα εννιά της τελευταία. Από τις πιο ξεκούραστες νίκες της σεζόν το 3-0 επί της Φράιμπουργκ για την Ντόρτμουντ. 4η καθαρή εστία σε πέντε ματς το 2014, έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα κι αυτό αυτογκόλ. 15-1-1 στα τελευταία 17 παιχνίδια με τη Βόλφσμπουργκ στο πρωτάθλημα! Στο χέρι της Ντόρτμουντ να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία και να δώσει συνέχεια στην εντυπωσιακή παράδοσή της κόντρα στους λύκους. 4/4 ήττες η Βόλφσμπουργκ φέτος κόντρα σε ομάδες της τετράδας. Το διπλό πληρώνει 2.20.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Συνεχίζουμε ένα παιχνίδι από τη Ligue 1 της Γαλλίας. Το Λιλ – Χάβρη. Η Λιλ έχασε με 3-1 από την Παρί στο Παρίσι, σε ένα ματς που προηγήθηκε νωρίς, αλλά στη συνέχεια υπέκυψε στην ανωτερότητά της αντιπάλου της. Η Χάβρη γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Ρεν. Η Χάβρη δεν θα πέσει αμαχητί, θα το παλέψει, αλλά η Λιλ υπερτερεί ποιοτικά και με το σημαντικό αβαντάζ της έδρας είναι προφανώς φαβορί, με τον άσο να βρίσκεται στο 1.50.

Προγνωστικά στοιχήματος

Για την πρώτη κατηγορία της Ισπανίας υπάρχει στο πρόγραμμα το Θέλτα – Μπαρτσελόνα. Με νίκη 2-1 επί της Μπαρτσελόνα την τελευταία αγωνιστική σώθηκε πέρσι η Θέλτα. Δεν μπόρεσε να πάρει κάτι σε δεύτερο κολλητό εκτός έδρας παιχνίδι η Θέλτα, χάνοντας 3-2 από τη Χετάφε. Χαρακίρι απέναντι στη Γρανάδα η Μπαρτσελόνα, έμεινε στο 3-3 εντός έδρας και βρέθηκε στο -10 από την κορυφή. Μια νίκη είναι αναγκαία για να επιστρέψει η ηρεμία. Το διπλό πληρώνει 1.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νάπολι - Τζένοα: 1 (απόδοση 1.60), 16:00
  • Βόλφσμπουργκ - Ντόρτμουντ: 2 (απόδοση 2.20), 16:30
  • Λιλ - Χάβρη: 1 (απόδοση 1.50), 18:00
  • Θέλτα - Μπαρτσελόνα: 2 (απόδοση 1.90), 19:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ