BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Στην τελική ευθεία η προετοιμασία πριν το Euro

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Πορτογαλίας
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Πορτογαλίας 2022 AP PHOTO/DARKO BANDIC

Δύο σημεία προτείνει το BetMarket από τα φιλικά προετοιμασία των εθνικών ομάδων στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Το Euro 2024 είναι προ των πυλών και οι ομάδες δίνουν τα τελευταία τους φιλικά για να δοκιμάσουν πράγματα. Δύο σημεία από τα φιλικά των εθνικών ομάδων προκύπτουν στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος (11/6/24) του BetMarket.

Το EURO 2024 πρόγραμμα πλησιάζει και το ενδιαφέρον αυξάνεται όλο και περισσότερο. Το Betmarket ετοιμάζει καθημερινά αναλύσεις, εξετάζει τις ειδικές αγορές και παρουσιάζει συνολικά τη διοργάνωση.

Μολδαβία – Ουκρανία

Η Μολδαβία κέρδισε την Κύπρο με 3-2 στο προηγούμενο φιλικό. Εντυπωσιακό παιχνίδι, καθώς άνοιξε το σκορ αλλά δέχθηκε την ανατροπή. Κατάφερε όμως να αντοδράσει και με νέα δική της ανατροπή αυτή τη φορά πανηγύρισε τη νίκη. Δεν δίνει το «παρών» στα τελικά του Euro 2024 και ουσιαστικά κάνει προετοομασία για το NationsLeague που ξεκινάει το Σεπτέμβριο.

Όσον αφορά την Ουκρανία, προέρχεται από δίκαιη ήττα με 3-1 από την Πολωνία, σε ένα ματς που όλα τα γκολ μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο. Στη φάση των ομίλων του Euro 2024 αντιμετωπίζει Βέλγιο, Σλοβακία και Ρουμανία. Μπορεί να βρεθεί σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις, όμως πρέπει να βελτιωθεί και να μην κάνει ανάλογες εμφανίσεις όπως στο προηγούμενο φιλικό. Οφείλει να βρει ρυθμό ενόψει των επίσημων αγώνων, οπότε σήμερα περιμένουμε να βγάλει περισσότερη ένταση.

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων όπως είναι μεγάλη. Οι φιλοξενούμενοι δίνουν το πρώτους ματς στο Euro 2024 σε λίγες μέρες και περιμένουμε να το δουν πιο σοβαρά. Επιλέγουμε το διπλό και over 1,5 σε απόδοση 1,80.

Πορτογαλία – Ιρλανδία

Ήττα με 2-1 κόντρα στην Κροατία στο προηγούμενο φιλικό για τη Πορτογαλία. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είδε όλο το ματς από τον πάγκο. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έδειξε αρκετά ευάλωτη στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο με Τσεχία, Τουρκία και Γεωργία. Κάτι λιγότερο από την 1η θέση θα συνιστά αποτυχία για τους Ίβηρες. Στην επίθεση διαθέτει πολλούς ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, ενώ έχει βάθος στο ρόστερ της.

Η Ιρλανδία κέρδισε 2-1 την Ουγγαρία, με γκολ του Παρότ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Δεν βρίσκεται στην τελική φάση του Euro (ήταν στον ίδιο όμιλο με την Εθνική μας ομάδα). Ουσιαστικά κάνει κι εκείνη την προετοιμασία της για το επερχόμενο NationsLeague που ξεκινάει το Σεπτέμβριο. Γενικά μπορεί να παίξει σφιχτά και να δυσκολέψει την αντίπαλό της εάν βρεθεί σε καλή μέρα.

Ξεκάθαρο φαβορί η Πορτογαλία. Αν είναι σε καλή μέρα και οι παίκτες της βρουν ρυθμό θα πάρει τη νίκη, ενώ μπορεί να δούμε και πολλά γκολ στο ματς. Άσος και over 1.5 σε απόδοση 1,73 η επιλογή μας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μολδαβία – Ουκρανία: 2 & over 1,5 (απόδοση 1.80), 19:00
  • Πορτογαλία – Ιρλανδία: 1 & over 2,5 (απόδοση 1.73), 19:00
TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ