ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Στα βήματα του 2022 η Ουαλία για το 1.90

Wales' Brennan Johnson during the UEFA Nations League soccer match between Wales and Poland at the Cardiff City Stadium in Cardiff, Wales, Sunday, Sept. 25, 2022 . (AP Photo/Frank Augstein)
Wales' Brennan Johnson during the UEFA Nations League soccer match between Wales and Poland at the Cardiff City Stadium in Cardiff, Wales, Sunday, Sept. 25, 2022 . (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

 Στο Κάρντιφ της Ουαλίας το στοιχηματικό ενδιαφέρον από τα playoffs της Πέμπτης.

Η Ουαλία βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση, στην τρίτη της συμμετοχή στα τελικά μιας μεγάλης διοργάνωσης τα τελευταία οχτώ χρόνια, και μόλις τέταρτη συνολικά στην ιστορία της.

Η κλήρωση των πλέι οφ ήταν ευγενική με την Ουαλία, καθώς την έφερε να παίζει εντός έδρας τον ημιτελικό με τη Φινλανδία και επίσης εντός έδρας, αν βέβαια προκριθεί, και τον τελικό με μία εκ των Πολωνίας ή Εσθονίας. Κανένα ματς βέβαια δεν πρόκειται να είναι εύκολο, όμως η Ουαλία είναι σε καλή κατάσταση (αήττητη στα τελευταία της έξι), το Κάρντιφ είναι πραγματικά δυνατή έδρα στους μεγάλους αγώνες (στα τελευταία δύο εντός έδρας η Ουαλία νίκησε 2-1 την Κροατία και έφερε 1-1 με την Τουρκία) και πλέον στο ρόστερ, μετά την αποχώρηση του Γκάρεθ Μπέιλ ύστερα από το Μουντιάλ του 2022, έχουν πάρει τα ηνία νέα αστέρια, όπως ο μεσοεπιθετικός της Τότεναμ Μπρέναν Τζόνσον.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Από την πλευρά της η Φινλανδία είναι προφανώς μια φιλότιμη και μαχητική ομάδα, αλλά σίγουρα δεν είναι ομάδα που τρομάζει τους Ουαλούς, οι οποίοι την τελευταία φορά που οι δύο εθνικές βρέθηκαν σε επίσημα διοργάνωση νίκησαν δύο φορές, 3-1 στην Ουαλία και 1-0 στο Ελσίνκι, για το Nations League του 2020.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Και βέβαια η Ουαλία έχει και την εμπειρία από τέτοιες καταστάσεις πλέι οφ. Οι «κόκκινοι δράκοι» είχαν πάρει την πρόκριση για το Μουντιάλ του 2022 από παρόμοια διαδικασία, περνώντας τότε, πάλι εντός έδρας, τα εμπόδια της Αυστρίας στον ημιτελικό και της Ουκρανίας στον τελικό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουαλία – Φινλανδία: 1 (απόδοση 1.90) 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ