ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Τριάδα με γκολ από τα μπαράζ σε απόδοση 5.80

Ο Εράν Ζάχαβι με τη φανέλα του Ισραήλ
Ο Εράν Ζάχαβι με τη φανέλα του Ισραήλ © 2022 SCOTT HEPPELL/AP IMAGES

 Τα ημιτελικά των πλέι οφ για τα τρία εναπομείναντα εισιτήρια του Euro 2024 κυριαρχούν στο σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα.

Στο Ισραήλ – Ισλανδία το ταβάνι γηπεδούχων είναι ιδιαίτερα χαμηλό τα τελευταία χρόνια, άλλωστε μιλάμε για μια ομάδα που νίκησε μόνο Ανδόρα και Λευκορωσία στον όμιλο του Euro, ενώ στο τελευταίο Nations League έφερε δύο ισοπαλίες με τους Ισλανδούς. Τεχνικά είναι ανώτερο από την αντίπαλό του, αλλά και αρκετά soft ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Οι Ισλανδοί θα το παλέψουν όσο πάει και το αμφίσκορο έχει τύχη (2-2 ήρθαν στο αντίστοιχο ματς του Nations League) σε απόδοση 1.90.

Η Πολωνία μπήκε σε μια νέα εποχή μετά την έλευση του Πρόμπιερζ, με τον Πολωνό έμπειρο τεχνικό να έχει προλάβει να εγκλιματιστεί πριν τα κρίσιμα μπαράζ με έπαθλο τη συμμετοχή στο Euro. Οι τακτικές του ικανότητες δεν μπορούν να αμφισβητηθούν. Τα αποτελέσματα της Εσθονίας τον τελευταίο χρόνο δείχνουν και την περιορισμένη δυναμική της. Μάλλον θα αποτελέσει εύκολο θύμα για τους Πολωνούς πριν την καθοριστική τελευταία αναμέτρηση με Ουαλία ή Φιλανδία. Στο 1,45 το N/G, πολύ δύσκολα οι Εσθονοί θα δημιουργήσουν συνθήκες κινδύνου επιθετικά.

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Πολύ σημαντικό παιχνίδι το Βοσνία – Ουκρανία. Οι Ουκρανοί έχουν συνηθίσει πια το ρόλο των φιλοξενούμενων, αφού εδώ και πάρα πολύ καιρό ακόμη και τα εντός έδρας τους τα δίνουν σε άλλες χώρες. Μάλιστα έδειξαν πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο σε όλη τη διάρκεια των αγώνων του γκρουπ παρά τις αντίξοες συνθήκες. Τεχνική αλλά αμυντικά προβληματική ομάδα η Βοσνία, η Ουκρανία στη φάση του γκρουπ σκόραρε κόντρα σε πολύ πιο δύσκολες αντιπάλους (Αγγλία, Ιταλία), είναι ματς που μπορεί να βγάλει γκολ. Στο 2.10 το Over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ισραήλ - Ισλανδία: Goal/Goal (απόδοση 1.90), 21:45
  • Πολωνία – Εσθονία: No/Goal (απόδοση 1.45), 21:45
  • Βοσνία - Ουκρανία: Over 2,5 (απόδοση 2.10), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ