ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Στα μέτρα της Φλαμένγκο το 1.83

Ο Ματεουζίνιο της Φλαμένγκο πανηγυρίζει γκολ στο Copa Libertadores κόντρα στη Σπόρτινγκ Κριστάλ
Ο Ματεουζίνιο της Φλαμένγκο πανηγυρίζει γκολ © 2022 MARTIN MEJIA/ASSOCIATED PRESS

Η Φλαμένγκο θέλει να κάνει το 2Χ2 στους ομίλους του Copa Libertadores και κοντράρεται με την Ταγέρες που δεν είναι στα καλύτερά της. Ποντάρισμα στο 1.83.

Έπαιξε τόσο όσο έπρεπε στην πρεμιέρα των ομίλων του Copa Libertadores η Φλαμένγκο, που υπέταξε τη Σπόρτινγκ Κριστάλ από τη Λίμα. Ικανοποιητικό το πρώτο μέρος, άνοιξε το σκορ και στο 22’. Από εκεί και πέρα έδειξε να ζορίζεται δημιουργικά, κατέβασε κιόλας ταχύτητα, είχε όμως υπομονή και λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Απόψε φιλοξενεί την Ταγέρες (03:30 LIVE από το SPORT24 ) και σε περίπτωση νίκης αποκτά σημαντικό προβάδισμα από την αρχή για την πρωτιά του ομίλου. Στη φάση αυτή προκρίνονται οι δύο πρώτοι στους "16", ενώ ο τρίτος του κάθε γκρουπ μεταφέρεται στο Copa Sudamericana. Πάντως ως τώρα δεν πατάει γκάζι, ούτε στο Καριόκα έβγαζε μεγάλα σκορ, έδειξε ένα θέμα στα τελειώματα των φάσεων. Στην πρεμιέρα του Brasileirao αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε εκτός έδρας. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 75’, ισοφάρισε όμως στο 84’. Ακολουθεί πρόγραμμα-φωτιά με Σάο Πάουλο και Παλμέιρας, αμφότερα εντός.

Η αργεντίνικη ομάδα ξεκίνησε με νίκη στη διοργάνωση, καθώς υπέταξε εντός έδρας την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα από τη Χιλή εντός έδρας (1-0). Μέτρια απόδοση, δεν έπεισε ούτε σε δημιουργικό επίπεδο, λίγες έως ελάχιστες καλές στιγμές της. Πήρε όμως τη νίκη με γκολ του Φερτόλι στο 24’. Βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο η Ταγέρες, δεν έχει βρει σταθερό πρόσωπο, ψάχνεται ακόμα όπως και ο Καϊσίνια που ανέλαβε πριν δύο εβδομάδες. Ο Πορτογάλος τεχνικός δέχτηκε γερό πλήγμα στον εγωισμό του μάλιστα στο πρωτάθλημα, αφού πριν τρεις μέρες έχασε εντός έδρας από τη Ντιφένσα Χουστίσια με 5-1. Σκορ που δεν μας έχουν συνηθίσει οι ομάδες του Καϊσίνια, με την αντίπαλο μάλιστα να παίζει και με αλλαγές. Πιάστηκε αδιάβαστος και ακόμα προσπαθεί να μάθει την ομάδα του.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ταγέρες δεν είναι εδώ και καιρό καλά, είτε με τον Όγιος, είτε με τον Καϊσίνια, ο Πορτογάλος ψάχνεται, μαζί του και όλοι οι υπόλοιποι. Δεν είναι στο ιδανικό μομέντουμ η αργεντίνικη ομάδα και ας ξεκίνησε με νίκη στο Copa LIbertadores. Η Φλα είναι πιο ποιοτική και έμπειρη ομάδα, ωστόσο δεν έχει πατήσει ακόμα γκάζι και δεν βγάζει μεγάλα σκορ. Ο Πάουλο Σόουζα προσπαθεί να σώσει πιο πολύ τη θέση του παρά να πάρει ρίσκα με φουλ επιθετικό ποδόσφαιρο. Το 1.83 στο 1 & under 3,5 μπορεί να μπει στο παιχνίδι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φλαμένγκο - Ταγέρες: 1 & under 3,5 (απόδοση 1.83), 03:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ