ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Στα καλύτερά της η Ρόμα, "στιγματισμένη" η Γκενκ

Roma's head coach Daniele De Rossi gives instructions during the Series A soccer match between Roma and Hellas Verona at the Rome Olympic stadium, Saturday, Jan. 20, 2024. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's head coach Daniele De Rossi gives instructions during the Series A soccer match between Roma and Hellas Verona at the Rome Olympic stadium, Saturday, Jan. 20, 2024. (AP Photo/Andrew Medichini) © 2024 ANDREW MEDICHINI/ASSOCIATED PRESS

Γεμάτο επιλογές το κουπόνι της Δευτέρας με φουλ δράση στις μικρές Αγγλίες, τη Serie A, τη Serie B, το Βέλγιο και τις δύο πρώτες κατηγορίες της Νορβηγίας μεταξύ άλλων.

Από τις πέντε αναμετρήσεις της Serie A θα κρατήσουμε το Λέτσε – Ρόμα. Σε απίθανο φεγγάρι οι "Ρωμαίοι" που τρέχουν σερί 7-1-1 από τότε που ανέλαβε ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, συνεχίζοντας και στα προημιτελικά του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μίλαν.

Κάποιες απουσίες θα της έχουν στο Λέτσε, υπάρχει όμως και το υλικό για να καλυφθούν αυτές, ενώ η Ρόμα έχει νικήσει εύκολα όλους τους μικρομεσαίους στη θητεία του Ντε Ρόσι. Στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού η Λέτσε και με έδρα που δεν τρομάζει (ρεκόρ 5-4-5), κλικ στο διπλό στο 1.90.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Επιμένουμε ιταλικά και πάμε στο Μόντενα – Μπάρι από τη Serie B. Χωρίς νίκη εδώ και οχτώ ματς η Μόντενα, ένα σερί όμως που κρίνεται πλασματικό, καθώς άξιζε αρκετά τρίποντα στο διάστημα αυτό και με τη διακοπή ως σύμμαχο ίσως καθάρισε το μυαλό της.

Σε ζόρικη θέση η Μπάρι, με αρκετές απουσίες και αδύναμη εικόνα στις εξόδους της (ρεκόρ 2-6-7), η πλάστιγγα γέρνει φυσιολογικά προς τα αριστερά. ΟΚ ο άσος στο 2.00.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κλείνουμε τις επιλογές μας με το Γκενκ – Ουνιόν Σ.Ζ. από το Βέλγιο. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μπαίνουν στα πλέι οφ ως πρωτοπόροι οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι θα είναι σίγουρα πιο υποψιασμένοι πια. Αρκεί να αναφερθεί ότι στις δύο προηγούμενες σεζόν ξεκίνησαν τα πλέι οφ με γκέλα και αυτό θα θελήσουν να το αποφύγουν τώρα.

Στη σκιά του κωμικοτραγικού 1-1 με τη Βέστερλο βρίσκεται η Γκενκ. Πιο συγκεκριμένα, η ισοπαλία βόλευε αμφότερες, επομένως μόλις έγινε το 1-1 (86’), οι δύο ομάδες σταμάτησαν να παίζουν και άρχισαν τις... πασούλες. Υπό εισαγγελική έρευνα για τιμωρίες, δεν αποκλείεται το κλίμα της να επηρεαστεί από όλα αυτά, ενώ κουβαλά και αρκετές απουσίες εδώ. Κοιτάμε προς τα δεξιά, για μια Ουνιόν που διατηρεί και θετική προϊστορία στην έδρα αυτή (2-3-0 στα τελευταία πέντε). Στο 2.50 το διπλό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μόντενα – Μπάρι: 1 (απόδοση 2.00), 13:30
  • Λέτσε – Ρόμα: 2 (απόδοση 1.90), 19:00
  • Γκενκ – Ουνιόν Σ.Ζ.: 2 (απόδοση 2.50), 19:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ