TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με Ίντερ και Ατλέτικο

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πανηγυρίζει γκολ με τη φανέαλ της Ίντερ κόντρα στην Σαλερνιτάνα | 16 Φεβρουαρίου 2024
Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πανηγυρίζει γκολ με τη φανέαλ της Ίντερ κόντρα στην Σαλερνιτάνα | 16 Φεβρουαρίου 2024 @2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Στο δευτεριάτικο πρόγραμμα το Match Money επιλέγει δύο Bet Builder από Serie A και La Liga, σε αποδόσεις 2.85 και 2.95 αντίστοιχα.

Ίντερ – Έμπολι: Επιστροφή στη δράση για την Ίντερ, η οποία μπαίνει στην τελική ευθεία για την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου. Οι "νερατζούρι" στο τελευταίο πριν τη διακοπή ήταν επηρεασμένοι από τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ από την Ατλέτικο Μαδρίτης και έμειναν στο 1-1 με τη Νάπολι, θα ψάξουν την αντίδραση στο ματς με την Έμπολι, η οποία μάχεται για την παραμονή.

Η ομάδα του Ντάβιντε Νικόλα μετρά τρεις διαδοχικές ήττες στο 1-0, από Κάλιαρι, Μίλαν και Μπολόνια, το πρόβλημα στο γκολ είναι έντονο. Έτσι δύσκολα θα απειλήσει και την Ίντερ, η οποία έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Νίκη της Ίντερ χωρίς να δεχτεί γκολ και προσθέτουμε στο Bet Builder και τα Over 9,5 κόρνερ, στους αγώνες των "νερατζούρι" κατά μέσο όρο έχουμε 9,7 κόρνερ ανά ματς.

Bet Builder με τον άσο της Ίντερ, το No/Goal και τα Over 9,5 κόρνερ, σε απόδοση 2.85.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο: Επιστροφή στη δράση για Βιγιαρεάλ και Ατλέτικο, θα κοντράρουμε τη φόρμα της γηπεδούχου των 4 διαδοχικών νικών και θα πάμε στην ποιότητα των "ροχιμπλάνκος". Η Ατλέτικο λίγες μέρες μετά την επική πρόκριση επί της Ίντερ στα πέναλτι εμφανίστηκε άδεια από δυνάμεις στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα και ηττήθηκε με 3-0. Η διακοπή ωστόσο έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε να ανακτήσει τις δυνάμεις της, δεν έχει περιθώρια στη μάχη για την πρώτη τετράδα, έχει χάσει έδαφος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Η Βιγιαρεάλ έχει και τις σημαντικές απουσίες των βασικών μπακ Αλμπέρτο Μορένο και Κίκο Φεμενία, θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στην Ατλέτικο. Με κάλυψη στην ισοπαλία και στο εφικτό όριο του 1,5 γκολ, θα προσθέσουμε και τα κόρνερ της Ατλέτικο. Οι «ροχιμπλάνκος» κερδίζουν 4,7 κόρνερ ανά ματς, θα ψάξουμε αυτόν τον μέσο όρο.

Bet Builder με τη διπλή ευκαιρία Χ2, το Over 1,5 γκολ και τα Over 4,5 κόρνερ της Ατλέτικο, σε απόδοση 2.95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ίντερ – Έμπολι: 1 & No/Goal & Over 9,5 κόρνερ (απόδοση 2.85), 21:45
  • Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο: Χ2 & Over 1,5 & Over 4,5 κόρνερ Ατλέτικο (απόδοση 2.95), 22:00
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ