ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Σκοράρουν στο Σινσινάτι και οδηγούν στο 1.83

Ο Μπράντον Βάσκες και ο Νικ Χάγκλουντ πανηγυρίζουν γκολ του Σινσινάτι στο MLS κόντρα στο Μόντρεαλ
Ο Μπράντον Βάσκες και ο Νικ Χάγκλουντ πανηγυρίζουν γκολ του Σινσινάτι © 2022 JEFF DEAN/ASSOCIATED PRESS

Η αυλαία για το MLS για αυτή την αγωνιστική ανοίγει από σήμερα στο Οχάιο. Υπόσχονται γκολ Σινσινάτι και Ορλάντο. Ποντάρισμα στο 1.83.

Η δράση στο MLS συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον και η αγωνία κορυφώνεται σχετικά με τη μάχη των playoffs. Απόψε στο Οχάιο το Σινσινάτι φιλοξενεί το Ορλάντο (02:30 LIVE από το SPORT24 ) σ’ ένα πολύ δυνατό ματς, κάτι που φαίνεται και από το ισορροπημένο σετ τιμών.

Το Σινσινάτι δίνει τον δικό του αγώνα για να μπει στις θέσεις των playoffs στην Ανατολή. Έχει 20 βαθμούς, όσους και η έβδομη Σάρλοτ που μπαίνει στα playoffs, αλλά το Σινσινάτι έχει και ματς λιγότερο. Χωρίς νίκη στα τρία τελευταία και μόλις μια επικράτηση στα 5 τελευταία που τρέχει ρεκόρ 1-1-3 σ’ όλες τις διοργανώσεις. Βέβαια, κάπου εδώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η περσινή προβληματική ομάδα έχει δείξει αρκετά σημάδια βελτίωσης για αυτό και είναι στο κόλπο των playoffs.

Εντός έδρας κάνει φάσεις, τρέχει, αλλά δεν κερδίσει με μεγάλη άνεση. Ως τώρα μετράει μόλις δύο νίκες, ενώ έχει χάσει στα άλλα τέσσερα παιχνίδια. Στο τελευταίο χρονικά ματς, πήγε σε μια ζόρικη έδρα, όπως είναι αυτή της Φιλαντέλφια και πήρε το Χ (1-1). Έβγαλε μαχητικό πνεύμα, χτύπησε το ματς. Δεν πτοήθηκε από το γεγονός πως βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ από το 17’, ισοφάρισε τελικά στο 39’.

Το Ορλάντο δείχνει στα πάνω του και σε ευνοϊκό μομέντουμ, ενώ βρίσκεται εντός ζώνης playoffs (4o με 25 βαθμούς στην Περιφέρεια της Ανατολής). Σαν να γυρνάει το χαρτί, πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στο Χιούστον εντός έδρας με 2-1 σ’ ένα ματς ροντέο προς το τέλος, ενώ προηγουμένως είχε πάρει ισοπαλία στη δύσκολη έδρα του Νιου Ίνγκλαντ. Έχει χάσει στον δρόμο μόλις μια φορά φέτος και τρέχει ρεκόρ 3-4-1.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το Σινσινάτι ανοίγει τα ματς μετά από λίγη ώρα, κάνει φάσεις, δέχεται όμως και πολλές, ενώ μετράει 5 σερί Goal/Goal πρόσφατα. Το Ορλάντο δείχνει ξανά στα πάνω του και προέρχεται από θετικές εμφανίσεις, ενώ στον δρόμο είναι αξιόλογο. Στο 1.83 το συνδυαστικό Goal/Goal & over 2,5. Επαληθεύθηκε και στα δύο φετινά ματς μεταξύ τους (πρωτάθλημα και φιλικό).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σινσινάτι - Ορλάντο: Goal/Goal & over 2,5 (απόδοση 1.83), 02:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ