BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Σκοράρουν Μπάγερν και Ρεάλ, μπορεί νίκη η Κλαμπ Μπριζ

Ο Βινίσιους πανηγυρίζει το 2-2 στο Μπάγερν - Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Βινίσιους πανηγυρίζει το 2-2 στο Μπάγερν - Ρεάλ Μαδρίτης AP PHOTO/CHRISTIAN BRUNA

Η αγωνία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις χτυπάει κόκκινο με το αποψινό πρόγραμμα (8/5) να περιλαμβάνει τους επαναληπτικούς ημιτελικούς σε Champions League (Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν) και Conference League (Κλαμπ Μπριζ – Φιορεντίνα).

Πρώτη επιλογή για το Freetips247.com αποτελεί το ματς των Μερένγκες απέναντι στους Βαυαρούς.

Οι δύο ομάδες πρόσφεραν υπέροχο θέαμα στο πρώτο ματς αποδεικνύοντας πως δίκαια έφτασαν μέχρι εδώ.

Το σύνολο του Αντσελότι προηγήθηκε κόντρα στη ρόη του αγώνα με τον Βινίσιους, οι Βαυαροί το γύρισαν σε 4 λεπτά στο δεύτερο μέρος (Σανέ 53΄, Κέιν πεν. 57΄), όμως η Βασίλισσα με το δεύτερο γκολ του Βινίσιους (83΄) προς το τέλος πήρε πολύτιμο 2-2.

Η Μπάγερν απογοήτευσε για ακόμη μια φορά στη Bundesliga χάνοντας από την Στουτγκάρδη (3-1).

Από την άλλη πλευρά, οι Μαδριλένοι επιβλήθηκαν 3-0 της Κάντιθ για την 34η αγωνιστική της La Liga και μετά από τη νίκη της Χιρόνα επί της Μπαρτσελόνα εξασφάλισαν και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Ντίαθ (51'), Μπέλιγχαμ (68') και Χοσέλου (90+3') τα γκολ για την ομάδα του Αντσελότι.

Όπως στο πρώτο παιχνίδι έτσι και στη ρεβάνς περιμένουμε έντονη επιθετική δραστηριότητα από τους Κέιν, Βινίσιους και Μπέλιγχαμ. Προτείνουμε G/G σε απόδοση 1.60.

Δεύτερη επιλογή μας ο έτερος ημιτελικός στο Conference League ανάμεσα στην Κλαμπ Μπριζ και την Φιορεντίνα. Έπειτα από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στο Αρτέμιο Φράνκι, οι Βιόλα έκαναν βήμα πρόκρισης στον τελικό της διοργάνωσης, επικρατώντας των Βέλγων με 3-2.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η ρεβάνς πάντως δεν θα είναι εύκολη για την Φιορεντίνα, μιας και η Κλαμπ Μπριζ παρουσιάσει άκρως εντυπωσιακό πρόσωπο όταν παίζει εντός έδρας. Ενδεικτικό ότι μετράει έξι εντός έδρας σερί νίκες, ενώ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Επιπλέον, η Κλαμπ Μπριζ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Προτείνουμε τον 1 σε συνδυασμό με το Over 1,5 γκολ, το οποίο προσφέρεται σε εξαιρετική απόδοση (3.30).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κλαμπ Μπριζ – Φιορεντίνα: 1 & Over 1,5 (απόδοση 3.30), 19:45
  • Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου: Goal/Goal (απόδοση 1.60), 22:00

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ