TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Σκοράρουν και πληρώνουν στο 1.83 στο Νάσβιλ

Ο Αλιάζ Ιβατσιτς, γκολκίπερ του Πόρτλαντ σε αναμέτρηση του MLS κόντρα στους Λος Άντζελες Γκάλαξι
Ο Αλιάζ Ιβατσιτς, γκολκίπερ του Πόρτλαντ © 2022 ALEX GALLARDO/ASSOCIATED PRESS

Μεταμεσονύκτιο ποντάρισμα στα γκολ από το MLS και την αναμέτρηση Νάσβιλ - Πόρτλαντ. Έχει λογική το 1.83.

Φουλ δράση στο βραδινό πρόγραμμα και στο μενού δεσπόζει το πρωτάθλημα του MLS. Στο Τενεσί το Νάσβιλ φιλοξενεί το Πόρτλαντ (03:30 LIVE από το SPORT24). Το Νάσβιλ παίζει με μεγάλο ενθουσιασμό και δείχνει ικανό να μπει στα playoffs και να προχωρήσει στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Θα ψάξει συνάμα αντίδραση απόψε, καθώς αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου μεσοβδόμαδα καθώς το άφησε εκτός το Ορλάντο. Αποκλεισμός-μαχαιριά, καθώς με γκολ στο 90+4’ ήρθε η ισοφάριση (1-1) που έστειλε το ματς στα πέναλτι.

Το Πόρτλαντ είναι μια αξιόλογη ομάδα, έχει δυναμική και εμπειρία, ωστόσο on the road δίνει πολλά δικαιώματα με τη συμπεριφορά του. Προέρχεται από δύο σερί νίκες με 3-0 επί του Κολοράντο και 2-1 επί του Χιούστον, αμφότερες εντός και συνεχίζει να δίνει αγώνα για να μπει στο κόλπο των playoffs και ενώ η κατάσταση στην περιφέρεια είναι οριακή.

Το Νάσβιλ έχει 26 βαθμούς στη Δύση και είναι έκτο, τόσους βαθμούς έχουν επίσης Σιατλ και Ντάλας. Το Πόρτλαντ είναι στην ένατη θέση με 29 και στο -2 από τους έβδομους Γκάλαξι που είναι η τελευταία ομάδα που συμμετέχει στα playoffs. 24 έχει και το όγδοο Βανκούβερ επίσης. Χωρίς νίκη στον δρόμο οι Τίμπερς εδώ και επτά ματς, ωστόσο δεν θα πρέπει να υποτιμηθούν. Όταν ζορίζει η κατάσταση παραδοσιακά βγάζει καλό πρόσωπο η ομάδα, έχει την ποιότητα εξάλλου από τη μέση και μπροστά.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το Νάσβιλ παίζει με ενθουσιασμό, ανοίγει τα ματς του, θα προσπαθήσει να αντιδράσει μετά από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Το Πόρτλαντ είναι στα πάνω του τελευταία και αποτελεσματικό μεσοεπιθετικά, σκοράροντας στα τέσσερα τελευταία. 7/8 Goal/Goal μετράει πρόσφατα το Νάσβιλ ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Στο 1.83 το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, μπορεί να μπει στο παιχνίδι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νάσβιλ - Πόρτλαντ: Goal/Goal (απόδοση 1.83), 03:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ