ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Σκληρό καρύδι η Ουγγαρία, ψάχνεται ακόμη η Γερμανία

Ο άσος της Γερμανίας Γιόνας Χόφμαν πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Αγγλία για το Nations League
Ο άσος της Γερμανίας Γιόνας Χόφμαν πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Αγγλία για το Nations League © 2022 MARKUS ULMER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το παιχνίδι της Ουγγαρίας με τη Γερμανία για το Nations League.

Η Ουγγαρία υποδέχεται τη Γερμανία στην "Πούσκας Αρένα" στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου για την League A του Nations League 2022/23 (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24).

Αυτό είναι το δεύτερο επίσημο παιχνίδι των δύο ομάδων μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο. Υπενθυμίζεται ότι είχαν συναντηθεί πέρυσι τον Ιούνιο και στην τελική φάση του Euro 2020, με την Ουγγαρία να προηγείται δύο φορές (11', 68') και τη Γερμανία να ισοφαρίζει ισάριθμες (66', 84') για το τελικό 2-2.

Ουγγαρία - Γερμανία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Γερμανία έχει ξεκινήσει τον όμιλο με δύο ισοπαλίες 1-1 κόντρα σε Ιταλία και Αγγλία. Και στα δύο παιχνίδια είχε κομμάτια υπεροχής, παρόλα αυτά εξακολουθεί να παρουσιάζει μεταπτώσεις στην απόδοσή της. Ο Χάνζι Φλικ έμεινε περισσότερο ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στα "λιοντάρια" και είπε πως αυτή ήταν ένα βήμα προόδου.

Είναι φανερό πάντως, πως η Γερμανία δεν έχει ακόμη βρει τον τρόπο να επιβάλλεται απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους. Είναι χαρακτηριστικό πως επί Φλικ, η Μάνσαφτ είναι μεν αήττητη σε 11 ματς (8-3-0), ωστόσο στα ντέρμπι με Ολλανδία (σε φιλικό τον Μάρτιο), Ιταλία και Αγγλία δεν κατάφερε να πάρει κάτι περισσότερο από το Χ.

Το βασικότερο πρόβλημα των Γερμανών είναι ότι δεν έχουν έναν γκολτζή που θα τους λύσει τα χέρια στην επίθεση. Ο Φλικ διαθέτει σπουδαίους χαφ, εξαιρετικούς μεσοεπιθετικούς, όχι όμως έναν στράικερ κλάσης. Ούτε ο Χάβερτς είναι τέτοιος, ούτε ο Βέρνερ. Αμφότεροι παίζουν κατά συνθήκη στην κορυφή, όπως συνέβαινε φέτος και στην Τσέλσι, κυρίως με τον Χάβερτς.

Απέναντι λοιπόν στην καλά οργανωμένη άμυνα της Ουγγαρίας και σε μία έδρα, που συνήθως η ατμόσφαιρα είναι καυτή, το έργο της Μάνσαφτ δεν αναμένεται εύκολο. Μπορεί η Ουγγαρία να έχασε στην Τσεζένα από την ανανεωμένη Ιταλία με 2-1, όμως την πρώτη αγωνιστική, στη Βουδαπέστη, εξουδετέρωσε πλήρως τα επιθετικά όπλα των Αγγλων και έφτασε μία περιφανή νίκη (1-0) χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Σομποσλάι (Λειψία).

Με την ίδια λογική και σύστημα 3-4-2-1 θα αντιμετωπίσει και τη Γερμανία η ομάδα του Μάρκο Ρόσι. Θα την περιμένει δηλαδή με 11 παίκτες πίσω από την μπάλα και θα προσπαθήσει να χτυπήσει σε κάποια μετάβαση, κυρίως με την ταχύτητα του εξτρέμ Ρόλαντ Σάλαϊ (Φράιμπουργκ).

Ο Φλικ έκανε επτά αλλαγές στην ενδεκάδα του στο δεύτερο παιχνίδι. Εκτός απροόπτου θα δούμε ξανά ορισμένες διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα της Μάνσαφτ. Λογικά θα επιστρέψει στους στόπερ ο Ζίλε αντί του Σλότερμπεκ. Επίσης, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να δούμε τον επιθετικό χαφ Χόφμαν (σκόραρε με την Αγγλία) να παίζει δεξιός μπακ αντί του Κλόστερμαν.

Στη δυάδα των χαφ θα μείνει εκτός ένας εκ των Γκουντογκάν, Κίμιχ ή Γκορέτσκα. Στη μεσοεπιθετική τριάδα σίγουροι μοιάζουν οι Μουσιάλα και Μίλερ, δεδομένου ότι ο Γκνάμπρι είναι αμφίβολος με μυικό πρόβλημα και ο Ρόις νοκ άουτ. Για την τρίτη θέση προβάδισμα έχει ο Χάβερτς έναντι του Σανέ. Ο άσος της Τσέλσι αναμένεται να εναλλάσσεται στην κορυφή της επίθεσης με τον Βέρνερ, ο οποίος συχνά πυκνά τραβιέται στη γραμμή, καθώς βολεύεται περισσότερο στα άκρα.

Με τη Γερμανία λοιπόν να μην είναι και η πιο εύκολη ομάδα στο γκολ και την Ουγγαρία να μετράει 9/10 Under 3,5 στα τελευταία παιχνίδια της (μόνο με το Σαν Μαρίνο πήγε το σκορ στο Over 3,5), δεν περιμένουμε να ανοίξει ιδιαίτερα το αποψινό ματς. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στον Ιούνιο και οι περισσότεροι παίκτες έρχονται από κοπιαστικές σεζόν.

Στο 1.45 παίζει το Under 3,5, αν ζητήσουμε και Over 2,5 κάρτες χτίζουμε ένα αξιοπρεπές συνδυαστικό στοίχημα στο 1.90. Η Ουγγαρία έχει σκληροτράχηλο προφίλ και στα πρώτα δύο παιχνίδια της στον όμιλο, βγήκαν τρεις και τέσσερις κάρτες αντίστοιχα. Πέρυσι, στο μεταξύ τους ματς στο Μόναχο είχαν βγει πέντε κάρτες.

Επίσης, ο Ισπανός διαιτητής, Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ, που θα είναι απόψε ο άρχοντας της αναμέτρησης, είχε 5,8 κάρτες κατά μέσο όρο φέτος στα πέντε ματς που διηύθυνε για το Champions League και το Europa League, ενώ στη La Liga ο μέσος όρος του ήταν στις 5,18.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουγγαρία – Γερμανία: Under 3,5 & Οver 2,5 κάρτες (απόδοση 1.90), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ