TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Με υψηλό κίνητρο τα "λιοντάρια"

Ο Τζακ Γκρίλις πανηγυρίζει μαζί με τον Χάρι Κέιν το γκολ της Αγγλίας κόντρα στη Γερμανία για το Nations League
Ο Τζακ Γκρίλις πανηγυρίζει μαζί με τον Χάρι Κέιν το γκολ της Αγγλίας κόντρα στη Γερμανία για το Nations League © 2022 MARKUS ULMER/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και καταλήγει σε τρεις προτάσεις από το Nations League.

Δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ρεβάνς, η ευκαιρία που έχουν σήμερα οι Άγγλοι να κερδίσουν τους Ιταλούς (21:45 Novasports 1HD, Live από το Sport24). Άλλο πράγμα είναι ένας τελικός Euro και άλλο ένας απλός αγώνας για τους ομίλους του Nations League. Οι Άγγλοι έπαιξαν άσχημα και ηττήθηκαν από την Ουγγαρία, με ένα αυστηρό πέναλτι στη Βουδαπέστη. Είχαν όμως πολύ καλύτερη εικόνα στο Μόναχο και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ανώτεροι μετά το γκολ των Γερμανών και δίκαια ισοφάρισαν.

Προγνωστικά Στοιχήματος Η νίκη των Άγγλων φέρνει διόρθωση στη βαθμολογία

Πέρα από το έξτρα κίνητρο, που δημιουργεί ο περσινός χαμένος τελικός, το γεγονός πως δεν έχουν ακόμη νίκη στον όμιλο και μετά από δύο παιχνίδια βρίσκονται στην τέταρτη θέση του ομίλου, τους αναγκάζει να παίξουν σοβαρά, για να κερδίσουν το παιχνίδι. Ο Μαντσίνι κάνει δοκιμές, η Ιταλία δεν είναι αυτήν την εποχή στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και συνολικά η εικόνα του ομίλου, με τους Ιταλούς στην πρώτη θέση είναι πλασματική και άμεσα θα έρθει η διόρθωση. Ο άσος της Αγγλίας στο 1.80 στο μέσο όρο των εταιριών.

Προγνωστικά Τσάρλυ: Για το 3x3 οι Ολλανδοί

Για τον τέταρτο όμιλο της League A, η Ολλανδία του Φαν Χάαλ, ξεκίνησε με δύο εκτός έδρας νίκες. Δεν ήταν στο Κάρντιφ τόσο εντυπωσιακή όπως στο Βέλγιο. Ο Φαν Χάαλ δοκίμασε παίκτες, όμως έστω και δύσκολα η νίκη ήρθε και επί της Ουαλίας.

Στο 91ο λεπτό ισοφαρίστηκε, ωστόσο στο 93', ο Βέχορστ με κεφαλιά έδωσε το τρίποντο στους "οράνιε". Βαριά ομάδα η Πολωνία, διασύρθηκε και από την εικόνα του αγώνα και από το τελικό αποτέλεσμα στις Βρυξέλλες. Το τελικό 6-1 ήταν σωστό, οι Βέλγοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό έκαναν ό,τι ήθελαν στο γήπεδο. Το μοναδικό λάθος ήταν πως προηγήθηκαν κόντρα στην ροή του αγώνα οι Πολωνοί και το ημίχρονο ήταν ισόπαλο. Ο άσος των Ολλανδών, στο 1.40 στο μέσο όρο των εταιριών (21:45 Novasports 3HD, Live από το Sport24).

Η τεσσάρα αφύπνισε το Βέλγιο

Η τεσσάρα που έφαγαν οι Βέλγοι από τους Ολλανδούς, ασφαλώς και τους γέμισε με κίνητρο για τη συνέχεια. Μπήκαν πολύ δυνατά με τους Πολωνούς και άδικα έμειναν πίσω στο σκορ, από γκολ του Λεβαντόβσκι. Άδικα αποδοκιμάστηκαν μάλιστα, με τον κόσμο να έχει μείνει στο παιχνίδι με την Ολλανδία. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν να έρθει το πρώτο γκολ. Από τη στιγμή που ο Βίτσελ ισοφάρισε, άρχισε το πάρτι. Αργή, γερασμένη ομάδα οι Ουαλοί, δύσκολα να ανακόψουν την επιθετικότητα των Βέλγων (21:45 Novasports 4HD, Live από το Sport24). Το διπλό στο 1.85 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αγγλία - Ιταλία: 1 (απόδοση 1.80), 21:45
  • Ολλανδία - Πολωνία: 1 (απόδοση 1.40), 21:45
  • Ουαλία - Βέλγιο: 2 (απόδοση 1.85), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ