BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Σημεία με λογική και προϊστορία στο 1.70+

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί σε ματς της Ligue 1 κόντρα στην Ρεμς | 10 Μαρτίου 2024
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί σε ματς της Ligue 1 κόντρα στην Ρεμς | 10 Μαρτίου 2024 @2024 AURELIEN MORISSARD/AP IMAGES

Γεμάτο ως συνήθως το κουπόνι της Κυριακής, πάμε να δούμε τις επιλογές μας σε σημεία.

Σε πρώτο πλάνο μπαίνει το Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν Με 5/5 νίκες μπήκε στην εποχή Γκασέ η πρώτη, οι δύο κολλητές όμως ήττες από Βιγιαρεάλ στο Europa League (3-1, κινδύνεψε με αποκλεισμό μετά το υπέρ της 4-0 του πρώτου αγώνα) και Ρεν (2-0) την προσγείωσαν. Με πολλά αμυντικά ζητήματα έτσι κι αλλιώς, θα έχει εδώ την κομβική απουσία του Κλος και δύο βασικές μονάδες της οπισθοφυλακής της αμφίβολες.

Βρίσκει κίνητρο στα μεγάλα ματς η Παρί Σεν Ζερμέν και μπορεί να εκμεταλλευτεί τα ζητήματα του αντιπάλου στα μετόπισθεν, μια χαρά το διπλό στο 2,05, μέσα σε μια έδρα όπου οι Παριζιάνου τρέχουν σερί 8-2-1.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Ενδιαφέρον υπάρχει και στο Σιντ Τρούιντεν – Βέστερλο. Τον γύρο του κόσμου έκανε η διακωμώδηση του αθλήματος στο πιο πρόσφατο ματς της Βέστερλο με την Γκενκ (1-1). Πιο συγκεκριμένα, η ισοπαλία βόλευε αμφότερες, επομένως μόλις έγινε το 1-1 (86’), οι δύο ομάδες σταμάτησαν να παίζουν και άρχισαν τις... πασούλες. Η διοίκηση απέλυσε τον τεχνικό Ντε Μιλ, μια εξέλιξη που δεν άρεσε στον κόσμο της και φαίνεται πως η σεζόν της ομάδας τελείωσε, καθώς άπαντες είναι ξενερωμένοι.

Με ενθουσιασμό η Σεντ-Τρούιντεν, η οποία εξασφάλισε την παραμονή και προέρχεται από το σούπερ 2-1 επί της Μπριζ. Με κάποιες κρυφές ελπίδες για τη θέση των playoffs του Conference League (-7, έχει ματς λιγότερο η ίδια), διατηρεί και άψογη προϊστορία κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο (σερί 5-0-1). Στο 2,00 ο άσος.

Προγνωστικά στοιχήματος

Πάμε και σε μια επιλογή από MLS και το Ατλάντα – Σικάγο. Αναμενόμενα ηττήθηκε η Ατλάντα στο Τορόντο (2-0), δεν είχε στη διάθεσή της τους διεθνείς Γιακουμάκη και Αλμάδα και αυτό της στοίχισε επιθετικά. Επιστρέφουν και οι δύο στο συγκεκριμένο ματς, με την Ατλάντα να έχει 6/6 νίκες (!) μέσα στην έδρα της κόντρα στο Σικάγο ιστορικά και γενικότερα να διαθέτει πολύ αξιόπιστο πρόσωπο μέσα στο σπίτι της.

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη η σεζόν ως τώρα για το Σικάγο, που ψάχνει συνέπεια στα αποτελέσματά του. Παίζεται ο άσος στο 1,70, η Ατλάντα φαίνεται πως έχει το πάνω χέρι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σεντ-Τρούιντεν – Βέστερλο: 1 (απόδοση 2.00), 19:30
  • Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν: 2 (απόδοση 2.05), 21:45
  • Ατλάντα – Σικάγο: 1 (απόδοση 1.70), 22:45
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ