ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Σερί για 2.21 στο Ρος Κάουντι - Αμπερντίν

Ο Σκωτσέζος μάνατζερ Μάλκι ΜακΚάι
Ο Μάλκι ΜακΚάι © 2022 BOGDAN MARAN/ASSOCIATED PRESS

Στο Ντίνγκγουολ η Ρος Κάουντι μετά το γεμάτο 3-3 με την πρωταθλήτρια Ρέιντζερς έχει άλλο ένα δύσκολο εμπόδιο μπροστά της, αυτή τη φορά φιλοξενεί την Αμπερντίν. Ποντάρισμα στο 2.21.

Πάνω που η Ρος Κάουντι του πολύπειρου Μάλκι ΜακΚάι έψαχνε έναν τρόπο να σηκώσει ανάστημα και να αποκτήσει ηθικό ήρθε το ανέλπιστο 3-3 με την πρωταθλήτρια Ρέιντζερς. Έβγαλε τσαγανό στο χορτάρι και ήταν άκρως μαχητική για τα δεδομένα της, περίμενε στη γωνία το λάθος και αυτό ήρθε αρκετές φορές από πλευράς Τζερς. Απόλυτα ικανοποιημένος ο ΜακΚάι που ευελπιστεί οι παίκτες του να κεφαλαιοποιήσουν αυτό το αποτέλεσμα, ενώ με την πρόσφατη εικόνα της ομάδας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Έξοδος κινδύνου λοιπόν για την Αμπερντίν (21:45 LIVE από το SPORT24 ) έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα. Οι Ντονς πήραν ανάσες το Σαββατοκύριακο, καθώς το ματς με τη Σεντ Τζόνστον δεν έγινε λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών που πλήττουν το Νησί. Ήταν μια καλή ευκαιρία για να συσπειρωθεί η ομάδα και να καθαρίσει το μυαλό των παικτών, που έχουν πιεστεί το τελευταίο διάστημα. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι (25/01) η Αμπερντίν έχασε από τη Σεντ Μίρεν εκτός έδρας 1-0, σ’ ένα ματς πάντως που δεν έπιασε άθλια εμφάνιση και κάλλιστα θα μπορούσε να πάρει την ισοπαλία. Εκτός ο καλός φορ Γουότκινς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Αμπερντίν ανασυντάχθηκε σ’ ένα βαθμό, πήρε ανάσες που τις είχε ανάγκη, αλλά δοκιμάζεται κόντρα σ’ έναν απρόβλεπτο αντίπαλο που απέκτησε ηθικό και έκοψε βαθμούς από την πρωταθλήτρια Ρέιντζερς. Σπατάλησε παράλληλα όμως και πολλές δυνάμεις. Δεν θέλει και πολύ να ανοίξει το ματς στο Ντίνγκγουολ, εκεί που η Ρος Κάουντι μετράει 4 σερί over 2,5 στο πρωτάθλημα, ενώ για την Premiership μετράει 6/8 over 2,5 ανεξαρτήτως έδρας. Οι πέντε τελευταίες συναντήσεις τους στην έδρα της Ρος Κάουντι έληξαν over 2,5. Στο 2.21 κατά μέσο όρο το ενδεχόμενο να έχει πάνω από δύο γκολ η αναμέτρηση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρος Κάουντι - Αμπερντίν: Over 2,5 (απόδοση 2.21), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ