ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Σερί για 2.05 στο Σπόρτινγκ - Φαμαλικάο

Ο Πέδρο Πόρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας πανηγυρίζει γκολ στο Champions League κόντρα στη Ντόρτμουν
Ο Πέδρο Πόρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας © 2022 ARMANDO FRANCA/ASSOCIATED PRESS

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δίνει ένα ύπουλο ματς στο Ζοσέ Αλβαλάδε, καθώς βρίσκει απέναντί της τη Φαμαλικάο που καίγεται για βαθμούς και της έχει κόψει τον αέρα τελευταία. Ακολουθεί ματς-τίτλου με την Πόρτο για τους Λέοντες. Ποντάρισμα στο 2.05.

Στο Ζοσέ Αλβαλάδε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φιλοξενεί τη Φαμαλικάο (22:30 COSMOTE SPORT 9 , LIVE από το SPORT24) σ’ ένα ματς που μόνο εύκολο δεν είναι και ας κυκλοφορεί ο άσος στο 1.30 και κάτι ψιλά. Υποχρεωμένη να πάρει το σημερινό ματς η Σπόρτινγκ ώστε να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ματς-τίτλου με την Πόρτο, αφού η διαφορά από τους πρωτοπόρους δράκους είναι στους έξι βαθμούς. Ο Αμορίμ οφείλει να είναι προσεκτικός ακόμα και ίσως κάνει δεύτερες σκέψεις για το ποιους παίκτες να χρησιμοποιήσει. Ο λόγος είναι πως έχει πέντε παίκτες (Εσκγάιο, Πόρο, Παλίνια, Πέδρο Γκονσάλβες και Σαράμπα) στο όριο των καρτών και όλοι τους είναι καταλυτικοί, αν και ο ίδιος απέκλεισε το ενδεχόμενο ροτέισοον. Στο τελευταίο χρονικά ματς υπέταξε την Μπελενένσες εκτός έδρας με το ευρύ 4-1 χωρίς να γνωρίσει ιδιαίτερη αντίσταση.

Η Φαμαλικάο βρίσκεται στη θέση των μπαράζ, κόντρα στην Αρούκα έπιασε θετική απόδοση, δείχνει να έχει διορθώσει τα αμυντικά λάθη, αλλά δυσκολεύεται να τελειώσει τις φάσεις. Κάπως έτσι έμεινε και το δευτεριάτικο ματς στο 0-0. Στα ματς πάντως με τη Σπόρτινγκ μπαίνει με άλλον αέρα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Σπόρτινγκ είναι φύσει επιθετική ομάδα, ο Αμορίμ το τονίζει συχνά πυκνά, ωστόσο η ομάδα του δέχεται και φάσεις, μέχρι και από την Μπελενένσες δέχτηκε γκολ. Η Φαμαλικάο παραδοσιακά ζορίζει τη Σπόρτινγκ, ενώ κόντρα στους μεγάλους βρίσκει δίχτυα συνήθως. Στην τελευταία πεντάδα αγώνων για το πρωτάθλημα μετράει 3 ισοπαλίες και 2 νίκες κόντρα στη Σπόρτινγκ, ενώ το εν λόγω ζευγάρι μετράει και έξι Goal/Goal στη σειρά, συνυπολογίζοντας το πρόσφατο 2-1 της Σπόρτινγκ στο Αλβαλάδε για το Λιγκ Καπ. Το ματς του πρώτου γύρου για το πρωτάθλημα έληξε 1-1. Σε αποδόσεις διπλασιασμού αξίζει το ρίσκο στο Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Φαμαλικάο: Goal/Goal (απόδοση 2.05), 22:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ