ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Σε φόρμα η Γκρόιτερ Φιρτ, με παράδοση η Οβιέδο

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση από τις μικρές κατηγορίες της Γερμανίας, της Ιταλίας της Ολλανδίας.

Στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας υπάρχουν δύο ματς στο πρόγραμμα της Παρασκευής. Θα σταθούμε στο Σάλκε – Γκρόιτερ Φιρτ (21:30 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Δεύτερη κολλητή νίκη χωρίς να δεχθεί γκολ η Σάλκε στο Ροστόκ, αλλά τη βοήθησε ότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το τέλος του πρώτου μέρους. Η Γκρόιτερ Φιρτ είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα της λίγκας. 5-1-0 στα έξι τελευταία της. Έρχεται από το 1-1 με το Μαγδεμβούργο. Είχε ευκαιρίες να το καθαρίσει μετά το 1-0 (59'), δεν το έκανε και την πάτησε στο 95'. Παίζει με αυτοπεποίθηση και είναι σοβαρή αμυντικά, διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Πάμε με το 2 DNB της Γκρόιτερ Φιρτ στο 2.10.

Στη Serie B της Ιταλίας η αγωνιστική ξεκινά με το Σπέτσια - Μπάρι (21:30 Novasports 6HD, Live από το SPORT24). Αμφότερες νίκησαν με 2-1 στα προηγούμενα παιχνίδια τους και έχουν ανεβασμένο ηθικό. Γενικά, πάντως, φέρνουν πολλές ισοπαλίες, ειδικά η Σπέτσια με απολογισμό 2-7-7 έως τώρα. Εντός έδρας δεν έχει καταφέρει ακόμη να κερδίσει, μετράει 0-4-3 και αντιμετωπίζει μια Μπάρι που χάνει πολύ δύσκολα εκτός. Αναμένεται πολύ ισορροπημένο ματς και αξίζει ποντάρισμα στην ισοπαλία που βρίσκεται στο 3.00.

Πάμε στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Έναρξη της αγωνιστικής με το Οβιέδο – Έλτσε (21:30 Novasports Start, Live από το SPORT24). Από τα μισά και πάνω της βαθμολογίας βρίσκονται αμφότερες, είναι ανταγωνιστικές, αλλά θέλουν κάτι παραπάνω από αυτά που έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής. Κρίσιμο το μεταξύ τους, δεν κέρδισαν την προηγούμενη εβδομάδα. Η Οβιέδο παρά τις απουσίες της, έδειξε χαρακτήρα στο "Σαρδινέρο", αποσπώντας ισοπαλία 2-2 από τη Σανταντέρ. Η Έλτσε έχασε με 2-1 από την Καρταχένα. Έδρα και παράδοση είναι με την Οβιέδο, δίνει ρέστα στα εντός, από την άλλη η Έλτσε ψάχνει για αντίδραση. Πάμε με την κάλυψη στο 1 DNB στο 1.65.

Κλείνουμε με τη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας. Άλλη μια σεζόν που το πρωτάθλημα αυτό είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό, με ανατροπές, μεγάλα ονόματα να βρίσκονται σε αυτά τα μονοπάτια και αρκετές φορές αποδόσεις που αξίζουν. Η Έμεν ξεκίνησε και είναι από τα φαβορί για την αυτόματη άνοδο μέσω των πρώτων δύο θέσεων. Έχει κάποιες μεταπτώσεις, έχασε με γκολ στις καθυστερήσεις στο τελευταίο της και όλοι περιμένουν να δώσει απαντήσεις και αποδείξεις πρωταθλητισμού. Η Ρόντα στα μεγάλα παιχνίδια δυσκολεύεται. Την περιμένει πολύ ζόρικο εκτός έδρας και ο άσος της Έμεν στο 2.10 είναι αποδεκτός.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάλκε – Γκρόιτερ Φιρτ: 2 DNB (απόδοση 2.10), 19:30
  • Σπέτσια – Μπάρι: Χ (απόδοση 3.00), 21:30
  • Οβιέδο - Έλτσε: 1 DNB (απόδοση 1.65), 21:30
  • Έμεν - Ρόντα: 1 (απόδοση 2.10), 21:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ