BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Σαββατιάτικη δυάδα που τετραπλασιάζει

Οι παίκτες της Ισπανίας πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του Euro 2023 U21 κόντρα στην Ελβετία
Οι παίκτες της Ισπανίας πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του Euro 2023 U21 κόντρα στην Ελβετία © 2023 VADIM GHIRDA/ASSOCIATED PRESS

Δύο επιλογές για στοίχημα από το BetMarket.gr από Νορβηγία και τον τελικό του Euro U21

Μπορεί το καλοκαίρι του 2023 να μην έχουμε κάποια μεγάλη διοργάνωση σε επίπεδο ανδρών, αλλά το ενδιαφέρον υπάρχει στις μικρές ηλικίες, τόσο στο under 21 όσο και στο under 19 με τη συμμετοχή και της Εθνικής Ελλάδος.

Τελικός σήμερα για την πρώτη διοργάνωση, Αγγλία (4ο φαβορί πριν τη σέντρα) κόντρα στην Ισπανία για την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης σε ηλικίες μικρότερες των 21 ετών (19:00 ΕΡΤ SPORTS 1 , LIVE από το SPORT24 ).

Η Αγγλία πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία στο φετινό EURO U21 και εκτός του ότι έχει μόνο νίκες, έχει καταφέρει να μην δεχθεί καν γκολ. Πρόκειται για ένα σύνολο που θέλει να κυριαρχεί στις αναμετρήσεις του και επιλέγει το ποδόσφαιρο κατοχής. Η Ισπανία πέρασε σχετικά εύκολα στον τελικό της διοργάνωσης, κερδίζοντας την Ουκρανία με 5-1. Το γεγονός πως τα καταφέρνει τόσο καλά οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην επιθετική της λειτουργία, όμως αμυντικά έχει θέματα και έχει δεχθεί γκολ και στα τρία τελευταία παιχνίδια. Το παιχνίδι της κινείται αρκετά από τα πλάγια και η εντολή του προπονητή στους εξτρέμ είναι να διεισδύουν εντός περιοχής, καθώς σε αυτή τη θέση βρίσκονται παίκτες με αρκετά καλή τεχνική.

Ο τρόπος προσέγγισης των Ισπανών, σε συνδυασμό με το γεγονός πως οι Άγγλοι δεν επιτρέπουν εύκολα την είσοδο στην περιοχή της, δίνει μια επιλογή ειδικού στοιχήματος. Συγκεκριμένα βρίσκουμε σε απόδοση 2.10 το ενδεχόμενο να έχουν οι Ισπανοί τα περισσότερα κόρνερ στην αναμέτρηση.

Κλείνουμε τη σαββατιάτικη στοιχηματική βόλτα με ένα παιχνίδι για γκολ στη Νορβηγία.

Η Βίκινγκ βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, όμως αν κερδίσει εδώ μπορεί να πιάσει μέχρι και τη δυάδα. Γενικά είναι σε φόρμα και έχει κερδίσει και τα τρία τελευταία παιχνίδια της, ενώ και οι τρεις νίκες συνδυάστηκαν με Goal/Goal.Το μεγάλο της όπλο είναι η επίθεση και έχει καταφέρει να έχει το δεύτερο μεγαλύτερο ενεργητικό στην Ελιτσέριεν, πίσω μόνο από την πρωτοπόρο Μπόντο/Γκλιμτ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Βέβαια, προβληματική δείχνει να είναι η άμυνα της, καθώς έχει κρατήσει μόλις μία φορά την εστία της ανέπαφη στο φετινό πρωτάθλημα. Επιπλέον, πριν περίπου 10 ημέρες αποκλείστηκε από το κύπελλο στα πέναλτι κόντρα σε μια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, τη Ράουφους και σε ένα παιχνίδι που έληξε 4-4 (!). Όσον αφορά τα στατιστικά, μετρά 10 συνεχόμενα Goal/Goal. Στο 1.90 ακόμη ένα g/g και over 2,5 στο εντός με τη Χάουγκεσουντ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ισπανία U21 -Αγγλία U21 : Ισπανία περισσότερα κόρνερ (απόδοση 2.10), 19:00
  • Βίκινγκ - Χάουγκεσουντ g/g & Οver 2,5 (απόδοση 1.90), 19:00

Kαι το καλοκαίρι παίξε στοίχημα σε όλα τα σπορ με έξυπνες αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος καθημερινά στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ