ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ρεβάνς με πολλά γκολ

Marseille's head coach Jean-Louis Gasset gestures during the French League One soccer match between Marseille and Montpellier at the Stade Velodrome in Marseille, France, Sunday, Feb. 25, 2024. (AP Photo/Daniel Cole)
Marseille's head coach Jean-Louis Gasset gestures during the French League One soccer match between Marseille and Montpellier at the Stade Velodrome in Marseille, France, Sunday, Feb. 25, 2024. (AP Photo/Daniel Cole) © 2024 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Καρέ επιλογών από το πρόγραμμα της Πέμπτης.

Η Μαρσέιγ τιμώρησε τα λάθη της Βιγιαρεάλ στο πρώτο ματς της Γαλλίας κι έφτασε στον θρίαμβο με 4-0 για το Europa League. Αυτό το σκορ δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στη Βιγιαρεάλ, αλλά δε θα αδιαφορήσει κιόλας. Θα βγει μπροστά να κυνηγήσει ό,τι μπορέσει και η λογική λέει πως θα δούμε παιχνίδι με αρκετά γκολ στο Θεράμικα. Το Over 2,5 πληρώνει 1.55.

Ρέιντζερς εναντίον Μπενφίκα στο Europa League. 2-2 το πρώτο παιχνίδι. Η Ρέιντζερς έχει κάποιες απουσίες, αλλά έδειξε στη Λισαβόνα τα δόντια της και στο «Άιμπροξ» δεν έχει χάσει ποτέ από πορτογαλική ομάδα! Έμπειρη η Μπενφίκα, πάντως και επιθετικά είναι ασταμάτητη. Επιλογή το G/G&Over 2,5 στο 1.90.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Συνεχίζουμε με Europa League και το ματς ανάμεσα στην Αταλάντα και τη Σπόρτινγκ. 1-1 το πρώτο ματς. Γνωρίζονται πολύ καλά, σαν να πρόκειται για ομάδες του ίδιου πρωταθλήματος, αναμετρήθηκαν τρεις φορές σε πέντε μήνες, με την Αταλάντα να έχει πάρει τον αέρα της Σπόρτινγκ. Πάλι περιμένουμε ρεβάνς με φάσεις και γκολ, πάμε με το αμφίσκορο στο 1.70.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στο Conference League και στην Τουρκία, η Φενερμπαχτσέ υποδέχεται την Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ. Με 3-0 κέρδισαν οι Τούρκοι στο Βέλγιο. Εξαιρετικά αποτελεσματική η Φενερμπαχτσέ, ενώ οι Βέλγοι δικαιούταν γκολ. Η Φενερμπαχτσέ αγκαλιά με την πρόκριση, αλλά έχει προβλήματα στην άμυνα με αρκετές απουσίες. Η Ουνιόν δεν έχει κάτι να χάσει, αν δεν σταθεί άτυχη ξανά, μπορεί να βρει γκολ μέσα στην έδρα της Φενέρ. Επιλογή το G/G&Over 2,5 στο 1.95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βιγιαρεάλ – Μαρσέιγ: Over 2,5 (απόδοση 1.55), 19:45
  • Ρέιντζερς – Μπενφίκα: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.90), 19:45
  • Φενερμπαχτσέ – Ουνιόν Σ.Ζ.: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.95), 19:45
  • Αταλάντα – Σπόρτινγκ: Goal/Goal (απόδοση 1.70), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ