TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Repeat στη Φιλαντέλφια, αλλά με άλλο φαβορί

Ο Τζούλιαν Καράντζα της Φιλανφέλφια πανηγυρίζει κόντρα στο Σινσινάτι στο MLS
Ο Τζούλιαν Καράντζα της Φιλανφέλφια πανηγυρίζει κόντρα στο Σινσινάτι © 2022 CHRIS SZAGOLA/ASSOCIATED PRESS

Φιλαντέλφια και Νιου Γιορκ Σίτι κοντράρονται για δεύτερη σερί σεζόν στον τελικό της Ανατολής στο MLS, με τα δεδομένα αυτή τη φορά να οδηγούν προς το 1.98 και σε άλλη πλευρά.

Ώρα τελικών στο MLS. Στην Ανατολή (02:00 NOVASPORTS START, LIVE από το SPORT24) έχουμε repeat του περσινού τελικού της περιφέρειας, στην ίδια έδρα πάλι. Η κατάσταση είναι διαφορετική. Η Φιλαντέλφια, όπως και πέρσι, έτσι και φέτος ήταν από τις πιο σταθερές ομάδες στη λίγκα, έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Πέρσι έχασε 2-1 από την ομάδα της Νέας Υόρκης σ’ ένα οριακό ματς που ήταν αποδεκατισμένη λόγω κορονοϊού, αφού είχε 11 παίκτες σε καραντίνα είτε επειδή ήταν κρούσματα, είτε επειδή είχαν έρθει σε επαφή με κρούσματα. Οι περισσότερες απουσίες μάλιστα ήταν κομβικές, αφού είχε πάει σε εκείνο το ματς μισή χωρίς βασικό τερματοφύλακα, και άμυνα. Το πάλεψε, αλλά έχασε, στη συνέχεια η Νιου Γιορκ Σίτι, πήρε και το πρωτάθλημα κόντρα στο Πόρτλαντ.

Τα δεδομένα φέτος είναι τελείως διαφορετικά, απουσίες δεν υπάρχουν, ο Κέρτιν αναδείχθηκε Καλύτερος Προπονητής της Χρονιάς, ο Μπλέικ Καλύτερος Τερματοφύλακας της Χρονιάς, ο Γκλίσνες Καλύτερος Αμυντικός της Χρονιάς. Φέτος κέρδισε και τις δύο φορές τη Νιου ΓΙορκ Σίτι, 2-1 εντός, 2-1 εκτός.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Νιου Γιορκ Σίτι δεν είναι η περσινή ομάδα, έχει πολλά ups and downs και δεν δείχνει ικανή να βάλει STOP αυτή τη φορά στη Φιλαντέλφια. Έχει επίσης και κάποιες απουσίες από τη μέση και μπροστά, την ώρα που στην Πενσιλβάνια η Γιούνιον μετράει 10 σερί νίκες και απέχει κατά ώστε να ισοφαρίσει το ρεκόρ των Γκάλαξι και των 11 σερί εντός έδρας νικών το 2011. Ο άσος κοντά στον διπλασιασμό έχει αξία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φιλαντέλφια - Νιου Γιορκ Σίτι: 1 (απόδοση 1.98), 02:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ