ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ψάχνει αντίδραση η Μαρίτιμο στο νησί, έχει λογική το 1.89

Σημαίες της Πορτογαλίας σε αναμέτρηση κόντρα στη Σερβία στο Λουζ
Σημαίες της Πορτογαλίας σε αναμέτρηση κόντρα στη Σερβία στο Λουζ © 2022 ARMANDO FRANCA/ASSOCIATED PRESS

Η όγδοη αγωνιστική της Primeira Liga στην Πορτογαλία ολοκληρώνεται στη Μαδέιρα, εκεί που η Μαρίτιμο φιλοξενεί την Κάζα Πία, η οποία έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις ως τώρα. Ποντάρισμα στο 1.89.

Η σεζόν για τη Μαρίτιμο στην Primeira Liga φέτος μόνο θετικά δεν κυλάει μετά από επτά ματς μετράει μόνο ήττες, είναι η μόνη χωρίς συγκομιδή ως τώρα στην κατηγορία. Πήγε στη διακοπή με το βαρύ 5-0 από την Μπενφίκα στο Λουζ, αλλά είχε όλο τον χρόνο για να ανασυνταχθεί. Έχει σταθεί άτυχη σε κάποιες περιπτώσεις. Ο Ζοάο Ενρίκες δηλώνει αισιόδοξος πως μπορεί να γυρίσει το χαρτί και να αντιδράσει η ομάδα του.

Απόψε φιλοξενεί στη Μαδέιρα την Κάζα Πία (22:15 COSMOTE SPORT 9 , LIVE από το SPORT24) η οποία κόντρα στα προγνωστικά έχει αφήσει πολλές καλές εντυπώσεις. Επέστρεψε στην κορυφαία κατηγορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου ύστερα από 83 χρόνια και δεν έχει στόχο να έχει ρόλο κομπάρσου. Πέραν των δυνατοτήτων της αυτά που έχει κάνει ως τώρα και μετά από επτά ματς βρίσκεται στην έκτη θέση, με νίκη μάλιστα απόψε θα ανέβει στην τέταρτη. Ο Φελίπε Μαρτίνς πάντως δεν χαλαρώνει και κρατάει χαμηλά την μπάλα, τονίζοντας μάλιστα που υπάρχει σεβασμός για τη Μαρίτιμο. Πριν τη διακοπή είχε κάνει δύο σερί νίκες και στο τελευταίο χρονικά ματς είχε κερδίσει τη Φαμαλικάο εντός έδρας με 1-0. Μοναδική ήττα της έως τώρα αυτή απέναντι στην Μπενφίκα (1-0) εντός έδρας τη δεύτερη αγωνιστική.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Κάζα Πία είναι σαφώς σε καλύτερη κατάσταση, αλλά… ξινίζει λίγο πως είναι φαβορί. Δεν έχει ακόμα τη στόφα για να σηκώνει τέτοιο φαβοριτισμό στην κατηγορία. Η Μαρίτιμο απόψε θα τα δώσει όλα, όλοι στη διακοπή δούλεψαν με στόχο να αντιδράσει η ομάδα, είναι υπερβολικό το σερί της, στη Μαδέιρα παραδοσιακά είναι καλή και πιο φιλότιμη, ενώ και τους μεγάλους της Πορτογαλίας συνήθως ταλαιπωρεί εκεί μέσα. Αναμένεται ματς με φάσεις, αναμένονται περισσότερα ρίσκα από τη Μαρίτιμο, η Κάζα Πία κάνει φάσεις έτσι και αλλιώς, θα έχει τις στιγμές στο παιχνίδι. Στο 1.89 το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. 2/3 Goal/Goal μετράει εντός έδρας η Μαρίτιμο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαρίτιμο - Κάζα Πία: Goal/Goal (απόδοση 1.89), 22:15
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ