ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Προβληματίζει η Κρους Ασούλ, ικανή για το 3.70 η Νεκάξα

Ο Κάρλος Ροντρίγκεζ της Κρους Ασούλ κόντρα στον Φερνάντο Γκονσάλες της Νεκάξα
Ο Κάρλος Ροντρίγκεζ της Κρους Ασούλ κόντρα στον Φερνάντο Γκονσάλες © 2022 GINNETTE RIQUELME/ASSOCIATED PRESS

Ώρα ρεπεσάζ στο Μεξικό με την Κρους Ασούλ να φιλοξενεί τη Νεκάξα σε μια περίοδο που δεν είναι στο καλύτερο δυνατό μομέντουμ. Ρίσκο με το 3.70.

Στο αχανές Αστέκα η Κρους Ασούλ για το ρεπεσάζ στο Μεξικό φιλοξενεί τη Νεκάξα, έστω και στα σημεία κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα της έδρας. Τερμάτισε όγδοη με 25 βαθμούς σε 17 ματς και η Νεκάξα ένατη με 23. Η αναμέτρηση είναι μονή και διεξάγεται στην έδρα της ομάδας που τερμάτισε πιο ψηλά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής προκρίνεται στα προημιτελικά.

Στο τελευταίο χρονικά ματς κόλλησε στο 0-0 με την Κλαμπ Αμέρικα. Πάλι καλά να λέει έτσι όπως κύλησε το παιχνίδι θα μπορούσε να χάσει κιόλας. Η Νεκάξα μετά από τρία σερί ματς έχασε. Υπέστη την εντός έδρας ήττα από την Τσίβας με το οριακό 1-0 και το μοναδικό γκολ του αγώνα να σημειώνεται στο 89’.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Κρους Ασούλ δεν πείθει εδώ και καιρό, δημιουργεί φάσεις με το σταγονόμετρο, μετράει μια νίκη στα τελευταία επτά ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης και έξι under 2,5 στη σειρά. Η πίεση είναι μεγάλη, ενώ δεν παίζει ο βασικότατος στόπερ Αγκιλάρ και ο γκολκίπερ Κορόνα εκτός απροόπτου. Η Νεκάξα είναι ανταγωνιστική ομάδα, το μομέντουμ είναι υπέρ της, ενώ στην κανονική διάρκεια του Κλαουσούρα στην ίδια έδρα επικράτησε 2-1 με ανατροπή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κρους Ασούλ - Νεκάξα: 2 (απόδοση 3.70), 01:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ