BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Προβληματική η Βίμποργκ, γκολ στη Γερμανία

Ο τεχνικός του Αμβούργου, Τιμ Βάλτερ
Ο τεχνικός του Αμβούργου, Τιμ Βάλτερ © 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Η σημερινή στήλη του BetMarket.gr καταπιάνεται με τις αναμετρήσεις από την Δανία και τη Γερμανία.

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση της Βίμποργκ με την Λίνγκμπι από την πρώτη κατηγορία της Δανίας. Οι γηπεδούχοι αποτέλεσαν την ευχάριστη έκπληξη της περσινής σεζόν, φέτος, όμως είναι εμφανώς αποδυναμωμένοι. Μιλάμε για την ομάδα που τερμάτισε πέρυσι στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, φέτος ωστόσο λείπουν οι τρεις πρώτοι σκόρερ! Ο Γκροτ αποχώρησε στο μέσο της σεζόν για την Ιαπωνία, ενώ ακολούθησαν ο Λέιμανς το καλοκαίρι και ο Αχούρι λίγες ημέρες πριν. Και οι τρεις μαζί έβαλαν τα 18 από τα 32 γκολ της ομάδας.

Η νέα τριάδα των επιθετικών που έπαιξε στην πρεμιέρα κόντρα στη Νόρτζελαντ ήταν όλοι τους 21 ετών, σε μια φανερή προσπάθεια της ομάδας να πάει στην επόμενη ημέρα. Η βαριά ήττα με 4-1 πιθανώς να επηρεάσει και ψυχολογικά, πέρα από τη αποδυνάμωση του ρόστερ.

Η Λίνγκμπι, από την άλλη, στη θεωρία είναι ομάδα που θα παλέψει για τη σωτηρία. Στην πρεμιέρα κόντρα στην Κοπεγχάγη έδειξε ενδιαφέρον πρόσωπο, μετρώντας συνολικά δύο xGoals στην ήττα της από την Κοπεγχάγη. Το διπλό φτάνει έως και το 4.00, βρίσκουμε τo over 1,5 γκολ Λίνγκμπι στο 3.00.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση του Αμβούργου με τη Σάλκε. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν στην 3η θέση της περασμένης σεζόν, όμως στα μπαράζ δεν πανηγύρισαν την άνοδο. Στον πάγκο παρέμεινε ο Τιμ Βάλτερ, όμως παίκτες όπως ο Κίτελ (35 συμμετοχές πέρυσι) αποτελούν παρελθόν. Παράλληλα, το Αμβούργο μετρά απουσίες σήμερα, μιας και εκτός είναι ο αρχηγός και βασικός στόπερ, Σόνλαου και ο Βούσκοβιτς, αλλά και ο νεοαποκτηθείς Χατζικάντουνιτς. Παράλληλα, εκτός είναι και ο Λουντοβίτ Ράις, επίσης με βασικότατο ρόλο στον άξονα την περασμένη σεζόν.

Η Σάλκε θα παίξει για δεύτερη φορά την τελευταία τριετία στη δεύτερη Κατηγορία. Οι "βασιλικοί μπλε" διατήρησαν τον Τόμας Ράις στον πάγκο τους, όμως αποχώρησαν παίκτες που είχαν σημαντικούς ρόλους πέρυσι, όπως ο Σάλαζαρ και ο Μπίλτερ. Εκτός είναι και ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας, Ραλφ Φέρμαν.

Οι απουσίες, αλλά και η εικόνα των δύο ομάδων στα φιλικά που έδωσαν, μας οδηγούν στα γκολ. Οι γηπεδούχοι δέχθηκαν 2,7 γκολ ανά αγώνα σε 4 φιλικά, ενώ οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν 1,2 σε 5 αγώνες. Θα πάμε στο Goal/Goal και Over 2,5 σε απόδοση 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βίμποργκ – Λίνγκμπι: 2 (4.00), 20:00
  • Αμβούργο – Σάλκε: Goal/Goal & Over 2,5 (1.80), 21:30

Και το καλοκαίρι παίξε στοίχημα σε όλα τα σπορ με έξυπνες αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος καθημερινά στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ